icon

Kdy jste dali přes noc dítě spát k prarodičům? (roční dítě)

nnikola24
4. čer 2021

Dobrý den

Vím že konečne rozhodnutí na mě , ale chci se zeptat vás kdy jste tak udělaly . ☺️
Mam roční dceru, uspavám ji na ruce pořád ale i už se dost pronese je i dlouha - a taky přichazejí vedra tak si říkam že bych ji začla zkoušet uspavam v postely v její - aby usinala sama , četla bYch jí nebo by se přitulila k hajankovy a uspala .
- nevím jestli to s tim souvísí ale rada bych to sem napsala , v 16 letech my psycholog diagnostikoval emočně nestabilní poruchu a úzkosti , teď je mi 23 let a projevuji to asi na dceru že jsem na ní až moc zavisla nerada ji davam na hlídaní přes den - ale snazím se , ( vzdycky ma dcera radost kdyz si pro ní prijedu treba po 5 hodinach a krici mama mama 😍) . Jenže cely den stejne doma trnu jestli na me nazapomene , jestli se na me nebude zlobit ci zda me bude mit rada .

No tchyne i moje mamka už od narozeni říkají kdy u nich bude spat atd atd . Že proc jim ji nedam přes noc .
Tak to furt oddaluji a říkam až bude usinat sama . Jenze odpoved je že si poradi .
Ale duvod je jediny nechci aby na me zapomnela kdyz ji tam na priklad : odvezu odpoledne v sobotu a v nedeli bych si pro ni odpoledne zase prijela ( coz by tam spala jednu noc ) . Ale proste ten strach ze na me zapomene nebo ze me nebude mit rada 🥺

Ale kdyz si pro ni prijedu po tom dnu treba co je u tchyne tak ma radost a bezi ke me .

Ja nechci byt zavisla na dceri a pak ji nikam nepoustet. Dcera je zavisla na me a ja ni . Ale treba kdyz je u tchyne tak je pry hodna a ani si na me nevzpomene 🥺 coz me zase mrzi a prave proto se bojim ze na me zapomene pres noc .
Ale zase muzu asi byt rada ze nekde vydrzi a nebreci

KDY JSTE DALI NA PŘESPANÍ DĚTI ?

Děkuju za přečtení ❤️

Strana
z3
luthienka
20. čer 2021

@nnikola24 Tak vyřvat dítě bych taky nenechala.
Dá se mimino naučit, aby hezky usinalo. Dcera tak pofňukavala, dokud neusnula. Ale řvát jako tur - to bych taky nechtěla.

tinaprofi
20. čer 2021

Co nejdřív to šlo, nejlépe do roka 😂👍👍

iris92
20. čer 2021

@nnikola24 Muj syn ma 2,5 roku a rozhodne bych ho nikde pres noc nenechala. Spi s nami v posteli a tak to bude dokud bude chtit, nikdy jsem ho nenechala usinat samotneho. K babickam pujde pres noc az sam bude chtit. Takove male dite patri k mame, na navstevy je casu dost.

tinaprofi
20. čer 2021

A není to jedno? Ať se svejma detma lidi chrapou třeba do dvaceti, jejich věc, dyt to nikoho ani nezajímá.
Jsou prostě matky, který mají jiný životní styl a neznamená to, že když děcko přespi u babiny, že na děcko kašle. Já jsem dala kluka na noc přespat k prarodičů kdykoliv si prakticky řekli. Čas jsem využila třeba na to, že jsem začala studovat fotografii, jezdila jsem po výstavách, chodila se bavit nebo jednoduše déle pracovala. Moje děcko prostě nemusí bejt prilepeny na mě protože jsem ho vyplkla v porodnici. Má i ostatní členy rodiny. Od toho je slovo RODINA. S prarodici má i díky tomu prostě strašně blízký vztah. Mnohem víc mě sere fakt, že prarodiče na vnoučata kašlou a budujou si jenom super image. Myslí si, že když na něj jednou mesicne zašišlá a nakoupí kupu peachovin, tak to je na metál.

Strana
z3