icon

Kdy jste začali používat plenkové kalhotky místo plenek?

optimistic
6. črc 2023

Dobrý den, odkdy měly vaše děti plenkové kalhotky místo klasických plenek? Chápu dobře, že se dávají, když už jsou ty klasické malé?

Strana
z2
vopice1
8. črc 2023

Já je teda dávala celkem nerada přes den, protože je potřeba celý dítě svliknout a zas oblict, to na ty malý neposedy bylo horší než svliknout na půl a dát klasickou plínku. Kluci je měli na noc, vydržely 'víc' něž klasika.

sonnenaufgang
8. črc 2023

@me_druhe_ja souhlas, taky jsem nikdy pasts nepoužívala a za mě tedy u když jsem učila na nočním, prostě jsem ty klasické taky stáhla bez rozepnutí a pak zase natáhla, nebyl to problém 🙂

jaja01k
9. črc 2023

Já jsem je nepoužívala vůbec, nevyhovovalo mi, že když jsem chtěla plenku vyměnit, musela jsem dítě komplet svlíknout.

gujduska
9. črc 2023

@optimistic velikostní rozdil mebo priorita asi nebude, daji se sehnat v ruznych velikostecg, stejně jaako lepici plenky, ale treba muj syn teď v 15ti mesicich u prebalovani prostě zdrha a ječí a nedej bože když jsme venku, takže davam kalhotkove co se do rychlosti navleceni týká je to šup. Horší ale u dětí co často kakaji, to mi už tak slavné nepřijde, kolikrat to nemuzu roztrhnou ty švy na boku 🤣🤣🤣

Strana
z2