Kdy jste začali používat plenkové kalhotky místo plenek?
Dobrý den, odkdy měly vaše děti plenkové kalhotky místo klasických plenek? Chápu dobře, že se dávají, když už jsou ty klasické malé?
@me_druhe_ja souhlas, taky jsem nikdy pasts nepoužívala a za mě tedy u když jsem učila na nočním, prostě jsem ty klasické taky stáhla bez rozepnutí a pak zase natáhla, nebyl to problém 🙂
Já jsem je nepoužívala vůbec, nevyhovovalo mi, že když jsem chtěla plenku vyměnit, musela jsem dítě komplet svlíknout.
@optimistic velikostní rozdil mebo priorita asi nebude, daji se sehnat v ruznych velikostecg, stejně jaako lepici plenky, ale treba muj syn teď v 15ti mesicich u prebalovani prostě zdrha a ječí a nedej bože když jsme venku, takže davam kalhotkove co se do rychlosti navleceni týká je to šup. Horší ale u dětí co často kakaji, to mi už tak slavné nepřijde, kolikrat to nemuzu roztrhnou ty švy na boku 🤣🤣🤣

Já je teda dávala celkem nerada přes den, protože je potřeba celý dítě svliknout a zas oblict, to na ty malý neposedy bylo horší než svliknout na půl a dát klasickou plínku. Kluci je měli na noc, vydržely 'víc' něž klasika.