Když kojenec pravidelně v noci nespí 3 hodiny
Ahoj, potreubuju poradit. Mam 5 mesicni holcicku, která mi uz mesic pravidelně v noci nespi 2-3hodinky. Vždy se vzbudi ve stejnou dobu a pak nechce spat. Chce si hrat dela blbustky a jine uzasne veci, ale uz se to tahne co mela pred mesicem syndrom ruka noha usta. Do doby nez mi tak to onemocnela spinkala celou noc. Teď tomu bohuzel tak neni. Nevim co mam delat. Vyzkousela jsem vsechno a nic. Uz jsem opravdu zoufala. Mám strach aby malicka mi nezacala ztracet na vaze. ☹
A nemá hlad, nebo žízeň?
Naše malá byla luxusní spavec cca do sedméno měsíce. Nakrmila jsem ji z flašky, u té usnula a už ve spaní si odříhla. Položila jsem jí do postýlky a spala od sedmi do cca šesti do rána celou noc. Ovšem ze dne na den zlom. Usne docela dobře stejným způsobem, ale třeba za hodinu se probudí a řádí do jedenáctí. Nebo se probudí, to většinou v jednu v noci, nakrmím, přebalím, dám i čajík, ale než usne, trvá to do tří do rána. Rekord máme do pěti do rána!!!! V lepším případě se probudí něco po třetí ráno a zabere po páté ráno. Je to boj, ale na druhou stranu si říkám, že jsou na tom maminky hůře. Třeba se jim budí dítě každé dvě hodiny, některým i co hodinu přes noc. Taky už někdy melu z posledního, ale jsou daleko horší věci. Nám zas malá krásně papá, přes den je veselá. Ráda se vozí v kočárku, je učenlivá. Nemůže být stoprocentní. Akorát přemýšlím, jak to bude, až budeme mít druhé dítko. Pevně věřím, že ji ty x hodinové pauzy v noci přejdou. A když ne, musíme bojovat dál.

Ahoj.🙂Spánkové cykly miminek jsou úplně jinak než u dospělých,někdy jim stačí opravdu málo,aby pak měly energii na vše,zatímco my se potácíme na hraně kolapsu 🙂 Chápu,že jsi kaput,ale obávám se,resp.doporučuju se přizpůsobit se dceři.Možná zkus šátek na uhoupání,ale spíš bych to směřovala na ponechání dcery si vyhrát,spálit kalorie a čekat až odpadne. A rozhodně to ber tak,že to je jen etapa,u dětí nic netrvá věčně,a příští týden může dcera hajat úplně v jiném rytmu.🙂 Drž se,nezoufej a přeju hodně spánku 🙂 Ps.A hubnutí se neboj,pokud dcerka baští beze změny,noční řádění jí neublíží.