icon

Kojenecká voda. Může mít jiné složení než jiná, kt. kupuji?

veronika8808
17. bře 2020

Ahoj holky. Určitě budu za blbce ale zeptam se 😀
Malé budou 4 měsíce.Je na UM.Pouzivame kojeneckou vodu z Kauflandu tu velkou 5l.Jenze po vyhlášení opatření vlády byla u nás vykoupena tak jsme místo ní koupili kojeneckou vodu v Lidlu. Je to voda Lupilu (Bonny) .Včera jsem z ní malé dělala mleko a já tu vodu též popijela.Od včera malá dost řve a mě poboliva žaludek.Je možné že je to tou vodou že má zřejmě jiné složení ?

amazonkajanik
17. bře 2020

@veronika8808 leda,že by byla špatně uskladněna,jinak na koj.vodu jsou stejné nároky,bez ohledu na výrobce /prodejce. Ale je fakt,že třeba po vodě od Rajce mi zůstává bílý film na hrnečku, ale od Tomi, Aquilei mi to nedělá

blondynka400
17. bře 2020

@veronika8808 osobně mi to přijde divné. Ale každá voda je maličko jiná a má jiné složení, i když základní parametry musí splňovat. Každopádně bych ale zkusila vodu vyměnit za jinou a uvidíš...

lula86
17. bře 2020

@amazonkajanik take v má přidanou mineralizovanou složku proto zustava biky film. Ostatní vody to nemají. Taky jsem se že začátku divila.

amazonkajanik
18. bře 2020

@lula86 tak to jo. Když nemusím,tak rajec neberu

shaun40
18. bře 2020

Nikdy jsem nekupovala kojenecku vodu.UM jsem dělala z normální vody .A doma pijeme taky jenom vodu z kohoutku.Občas si koupím minerálku.

amazonkajanik
18. bře 2020

@shaun40 když vám teče z kohoutku kvalitní,tak co by ne. Ale u nás je extrémně tvrdá,že ani převaření nepomůže a občas to v cisticce prezenou s chlorem a to nevypije ani dospělý

rose22
18. bře 2020

@veronika8808 Může to být vážně tím, že je to jiná voda. Podle etikety a jednotlivých složek se kojenecké vody dost liší a tahle vám zkrátka nemusela sednout. Mně v porovnání s ostatními nejlépe vyšla Horský pramen, ale záleží na každého prioritách 🙂