icon

Koupání batolat - jak často děti sprchujete?

xxkatie
15. dub 2019

Ahojky, chci se zeptat, mám doma 3,5letého syna, který chodí do školky, denně si hraje venku, kde se často válí na hřišti v písku, atd., žijeme ve velkém městě. Přijde mi normální ho každý večer osprchovat, ale moje mamka mi to vyčítá, že prý stačí 1x za 3 dny. Co si o tom myslíte vy?

Strana
z2
zelenaesmolda
16. dub 2019

@kejt29 a jak to vzal?

ninive211
17. dub 2019

@kejt29 Já v pubertě začala mít období, kdy jsem se začala docela dost potit a drželo se mi to vlastně až do prvního těhotenství(pak se to dost zlepšilo, možná i že odpadl stres že školy/práce...), nevykoupat se 3 dny, to bych nevydržela sama se sebou, natož aby se mnou v jedné místnosti vydrželi další lidi...

kejt29
17. dub 2019

@zelenaesmolda malej nebo synovec? 😂
@ninive211 no prave, kdyz prisel domu musel dat boty za okno, doma to silene jelo 🙄 Vana po trech dnech a bez mydla byla cerna. No humus.

zelenaesmolda
17. dub 2019

@kejt29 synovec

kejt29
17. dub 2019

@zelenaesmolda no pubertak, hodil xichta, ale sel. No bydlel u me pul doku, fakt se to nedalo. Ted uz je z nej normalni cistotny chlap 👍🏻

zelenaesmolda
17. dub 2019

@kejt29 a co jeho mama na to,zes ji prevychovala syna?

xxx3d
17. dub 2019

@xxkatie ano, přílišné mytí se nedoporučuje, jak u miminek, tak potom i u starších dětí. Mám dojem, že kvůli imunitě.

Nicméně my malého koupeme každý den, voda čistá, bez čehokoliv, a nekoupali jsme jen po očkování.

kejt29
17. dub 2019

@zelenaesmolda prudila, ale jak si ho vychovala takoveho ho mela. Predpokladam, ze se pak doma zase choval postaru. Se segrou se ale uz nevidam, je celkove ... nejak mimo, no 😁

zelenaesmolda
17. dub 2019

@kejt29 pribuzne si bohuzel clovek nevybira...

Strana
z2