Křiklounek miminko, je tzv. neodložitelné
30. dub 2018
Maminky poraďte prosím. Mám miminko křiklouna,již od porodnice,dnes máme tři měsíce. Za tu dobu jsem již několikrát na konci sil,ale funguje mi mazlení,časté prikladani k prsu. Kojim v podstatě neustále a jsem za to moc vděčná,protože to nebylo hned,ale už nic jiného kolem nezvládám, syn je tzv.neodlozitelny,mne ten plac dělá strašně zle,takže opravdu jsou to jen okamžiky kdy musím na WC kdy jej u sebe nemám. Všechny běžné rady vyzkoušený,zabírá jen ta blízkost. A tak je celé dny, dddddny na mnedny
Předchozí
Strana
z2
Předchozí
Strana
z2

@dominikaromanova ještě na to mám dost času,ale těžko říct, malej na mne fakt v kuse visí tak odsáván to,kde sál a to druhé mu nechávám. My máme doma Nutrilon,se kterým jsme jeli z porodnice, než jsem se rozkojila. Můj miláček právě občas že spánku Mácha rukama jak větrný mlýn,tak jsem sice udělala bariéru z končícího,ale mam pocit to hlídat. Zkoušela jsem s Milošem usnout,ale jak u toho sám podlaha,potřebuje upravovat každou chvíli prso,v té hmotě u mne těžko najde sám bradavku už mám cucfleky po celé hrudi