Miminko přes den spí, v noci řádí. Jak to řešit?
Hezký večer. Nezažil někdo podobnou situaci? Máme měsíční miminko, které je přes den spavé a úderem půlnoci čilé, klidně vkuse do 4-5h do rána. Ráda bych tento biorytmus nějak postupně přetočila, ale tuším, že je asi na nějaké zavádění režimu ještě brzy. Nehledě na to, že přes den stejně vytuhne a spí, ať dělám cokoli. Na druhou stranu se ale bojím, aby mu to ponocování nezůstalo 😀 Nezažili jste něco podobného? Jak jste to řešili? Kdy se to případně změnilo? Děkuji.
@bunny123 nezažili, ale myslím, že je to normální, ještě nemá zažitý biorytmus. Moje malá má 3 měsíce a mám pocit, že se nám “režim” každý týden mění :D
Neporadím, ale syn má 10 týdnů a máme úplně to samé, s tím, že teď už nespí ani moc přes den, mám pocit, že má výrazně nižší potřebu spánku než já, jsem jak zombie. Stejně to bylo když byl ještě v bříšku, celý den chrněl a od půlnoci ródeo.
Taky jsme meli velky nocni bdění noc co noc - u nas mi to prislo nejhorsi kolem dvou mesicu, nevim kdy to preslo, ale ted jsou mu tri mesice a usne kdykoli se zhasne, takze parada. Nedelala jsem s tim nic.
@pipi_puncocha Tak to mi ani neříkej. Já mám naivní představu, že až začne být déle vzhůru přes den, bude v noci spát víc 😀
@malytlustyhroch Tak to je super, tri měsíce se to asi ještě dá vydržet. Já se děsím, že mi tohle bude dělat ještě v roce 🙂 A začalo ti mimčo spát méně přes den?
@bunny123 tezko rict jestli spi min, asi to ma hlavne lip rozlozeny a taky vydrzi spat delsi dobu.
@bunny123 Nase mala taky prospala ze zacatku polovinu dne a v noci rodeo.. ted ji bude pul roku a asi te nepotesim. Pres den naspi max 1-2 hodiny, usina o pulnoci, budi se snad kazdou hodinu a pul a o pul 7 vstava cila, jako kdyby spala 12 hodin. Uz fakt padam na hubu, ale ona proste spanek nepotrebuje. Doufam, ze se to brzy zlomi. Jsem jak chodici zombie. Nejhorsi je, ze to clovek nema jak dohnat, kdyz nespi ani pres den😭
@nikca94 máme to taky tak, jediná šance na odpočinek je vyexpedovat malého s někým z rodiny na procházku v kočárku a lehnout si v té době. Kočár je jediné kdy spolehlivě spí. Zatím.🙄😄

@bunny123 ahoj toto znám velice dobře měli jsme to samé s mladším synem, neboj nezůstane otočí se to ale nám se to stávalo cca jednou za měsíc jsme ponocovali nám lékař doporučil SEDALIE SIRUP 5ML RÁNO A VEČER jsou to homeopatika dávala jsem od narození. Syn to měl z inkubátoru kde byl zvyklý stávat po 2 hodinách a zlepšilo se to