icon

Může se miminko při odříhnutí zranit? Přečtěte si zkušenosti.

saraca
27. říj 2022

Ahoj, chtěla bych se zeptat zda mate taky podobny problem nebo zda si mimco moc neublizi. Jedna se o to, ze po kojeni
davam 2 mesicniho syna odkrknout (na rameno z duvodu ze je uz ted tezky- vazi pres 6 kg a tak tygrik je pro me tezka poloha) a nekdy se mi bouchne o klicni kost nebo hlavickou rychle pohne a bouchne se o mou tvar. Hlavicku se snazim drzet a na ramenou mivam plenu nebo rucnik, ale i tak se nekdy stane, ze si rucnik nestihnu vzit a tak se bouchne. Modriny nemel a pokud trochu zaplakal tak na 30 vterin cca.

lenatko91
27. říj 2022

Děti se rodí gumové, aby přežily péči svých rodičů 😃 Ne sranda, vůbec se neboj, takový malý ťukanec mu fakt neublíží. Víš kolikrát naše malá dostala pecku do hlavy třeba při posazování do autosedačky? Podstatně tvrdší náraz než do tváře a následky to fakt nemá 🙂

fouskovi
27. říj 2022

@saraca hlavně v klidu nic se mu nestane vis kolik takových tukancu už měli

kubesovaadelka
27. říj 2022

@saraca opravdu nic se nestane, taky jsem byla vždycky vyplašená, ale nic, každopádně malá je a byla taky cvalik, krkani od začátku šidila, takže to trvalo opravdu dlouho a když jsem si chtěla odpočinout, sedla jsem si na gauč a malou si dala přes stehna na bříško, podobná poloha, jak tygrik ale bez námahy 😂

saraca
autor
28. říj 2022

Dekuji moc ❤️❤️