Nastřelení náušnice. Nechat znovu?
Myslíte, že bych měla vyndat a nechat nastřelit znovu? Levé ouško se mi zdá jinak nastřelené než to pravé. Děkuji za odpověď

@alexandra19911991
Nechala bych to tak, jak to je. To vadí jen tobě, protože o tom víš. Ale při bězném pohledu, to nikdo zkoumat nebude a ani si toho nikdo nevšimne 😊
Nechala bych to.Podle mne to vypadá normálně.
@alexandra19911991 nechala bych to. Až trochu vyroste, tak to zase bude vypadat jinak.
Dceři jsem také nechala nastřelit moc brzo. Bohužel se jí ještě změnil lalůček a bylo to vidět až při vyměněné náušnici. Tak nosila několik měsíců jen jednu náušnici. Pak jsme byly znovu nastřelit a mnohem lepší.
Při tě příležitosti jsem se koukla na svoje. Mám je píchnuté a při bližším zkoumání mám jednu výš a druhou níž. Jsou hodně nesouměrné, ale říkám, do teď jsem si toho ani nevšimla. U dcery hrozilo, že by nemohla mít visací náušnice.
@alexandra19911991 teď už bych to nechala, těžko říct, jak to bude vypadat, až bude ucho větší. Třeba to bude úplně v pohodě, ale může to být i hodně nesouměrné. To je riziko, když se nechávají nastřelovat nebo píchat takhle miniaturní ouška, teď je tam odchylka jeden milimetr a až ucho vyroste, může to být několik milimetrů. Takže já bych radila teď určitě nedávat nastřelovat znovu.
@hennrietta děkuji za odpověď 🙂 můžu se zeptat, kdy jste dceři nechávala nastřelit náušnice ? Malá má 5 měsíců. A jak dlouho jí trvalo než ta dírka zarostla ?
@elesse děkuji za odpověď 🙂 hned zítra se půjdu poradit 🙂
@palja právě mám strach, aby to pak jak vyroste nevypadalo blbě.
@gruyerre děkuji za odpověď. Dnes jsme to přeměřovali a je tam rozdíl 2 milimetry 😞 tak si myslím, že pak by to asi bylo aj horší. Mohla by jste mi prosím ještě napsat, kdy by jste doporučila nechat nastřelit/ propíchnout ouško ? Dcerka má 5 měsíců, tak počítám že zarostlé by to mohla mít za měsíc.
Holky, moc Vám všem děkuji za přístup 🙂 jste moc milé a jsem ráda, že odpovídáte na otázku a nehejtíte, že jsem blbá nechat miminku nastřelit miminku náušnice. Upřímně jsem se ještě nesetkala s tím, že by v mém okolí nějaká doktorka špatně ty náušnice nastřelila. Takže jsem si o tom ani nic nečetla. Ano jsem blbá, ale mám aspoň ponaučení pro příště 🙂 ještě jednou Vám moc děkuji ☺️ ❤️
P.S. Doufám, že se tu žádný hate neobjeví 🙂
@alexandra19911991 Ty jo. Je jí teď 3,5 roku. Nechala jsem jí je píchnout někdy ve 4 měsících. Na to, že to má blbě píchlé jsem přišla v asi v roce, roce a půl při výměně. Do té doby to nebylo tak viditelné díky pecce. Pak měla jen tu jednu náušnici a nechala jsem to být. Pak se začala asi ve 2,5 letech zajímat o náušnice a řekla, že by si přála už i tu druhou. Tak jsme zašly na nastřelení a dobrý - držela, bez breku a konečně souměrně. Po té první tam bude možná mít malou jizvičku.
@hennrietta děkuji za odpověď. malá má právě 5 měsíců a má to píchlé teprve 3 dny. Tak si myslím, že by to mohlo být i bez jizvičky a i kdyby, tak bude pidi, což by asi ničemu vadit nemuselo.
Jinak jsem podle zdejsich recenzi a dalsich info nechavala pichnout dceri usi asi v pul roce v Hellu. Absolutne profesionalni a bezchybna prace
@alexandra19911991 já bych to pravě spíš nechala být, jak to je. Ale jestli jsi rozhodnutá je vytáhnout a nechat zarůst, už bych jí znovu nenastřelovala jako miminko a nechala to, až bude větší.
@elesse děkuji, ale Hell máme trochu víc z ruky 😞 ale po téhle zkušenosti, si pohledám salon a určitě si přečtu recenze 🙂
@gruyerre rozhodlá ještě nejsem, ale zítra se půjdu poptat do zlatnictví apod. určitě bych teď už počkala 🙂 děkuji
@alexandra19911991 chapu, no, spis bych mrkla na nekoho, kdo ma zkusenosti - muze to byt v mistnim zlatnictvi, ale spis bych vsadila na usni nebo piercigove studio, nekde umi dobre i pediatr

Bezte se poradit nekam, kde tomu rozumi. Nastrelovani mi obecne prijde jako blbost, tak at to nenechate zarust a neni to jeste horsi