icon

Nastřelení náušnice. Nechat znovu?

alexandra19911991
29. bře 2025

Myslíte, že bych měla vyndat a nechat nastřelit znovu? Levé ouško se mi zdá jinak nastřelené než to pravé. Děkuji za odpověď

Nastřelení náušnice. Nechat znovu?Nastřelení náušnice. Nechat znovu?
elesse
30. bře 2025

Bezte se poradit nekam, kde tomu rozumi. Nastrelovani mi obecne prijde jako blbost, tak at to nenechate zarust a neni to jeste horsi

luhana
30. bře 2025

@alexandra19911991
Nechala bych to tak, jak to je. To vadí jen tobě, protože o tom víš. Ale při bězném pohledu, to nikdo zkoumat nebude a ani si toho nikdo nevšimne 😊

zmrzlinka
30. bře 2025

Nechala bych to.Podle mne to vypadá normálně.

palja
30. bře 2025

@alexandra19911991 nechala bych to. Až trochu vyroste, tak to zase bude vypadat jinak.

hennrietta
30. bře 2025

Dceři jsem také nechala nastřelit moc brzo. Bohužel se jí ještě změnil lalůček a bylo to vidět až při vyměněné náušnici. Tak nosila několik měsíců jen jednu náušnici. Pak jsme byly znovu nastřelit a mnohem lepší.
Při tě příležitosti jsem se koukla na svoje. Mám je píchnuté a při bližším zkoumání mám jednu výš a druhou níž. Jsou hodně nesouměrné, ale říkám, do teď jsem si toho ani nevšimla. U dcery hrozilo, že by nemohla mít visací náušnice.

gruyerre
30. bře 2025

@alexandra19911991 teď už bych to nechala, těžko říct, jak to bude vypadat, až bude ucho větší. Třeba to bude úplně v pohodě, ale může to být i hodně nesouměrné. To je riziko, když se nechávají nastřelovat nebo píchat takhle miniaturní ouška, teď je tam odchylka jeden milimetr a až ucho vyroste, může to být několik milimetrů. Takže já bych radila teď určitě nedávat nastřelovat znovu.

alexandra19911991
autor
30. bře 2025

@hennrietta děkuji za odpověď 🙂 můžu se zeptat, kdy jste dceři nechávala nastřelit náušnice ? Malá má 5 měsíců. A jak dlouho jí trvalo než ta dírka zarostla ?

alexandra19911991
autor
30. bře 2025

@elesse děkuji za odpověď 🙂 hned zítra se půjdu poradit 🙂

alexandra19911991
autor
30. bře 2025

@palja právě mám strach, aby to pak jak vyroste nevypadalo blbě.

alexandra19911991
autor
30. bře 2025

@gruyerre děkuji za odpověď. Dnes jsme to přeměřovali a je tam rozdíl 2 milimetry 😞 tak si myslím, že pak by to asi bylo aj horší. Mohla by jste mi prosím ještě napsat, kdy by jste doporučila nechat nastřelit/ propíchnout ouško ? Dcerka má 5 měsíců, tak počítám že zarostlé by to mohla mít za měsíc.

alexandra19911991
autor
30. bře 2025

Holky, moc Vám všem děkuji za přístup 🙂 jste moc milé a jsem ráda, že odpovídáte na otázku a nehejtíte, že jsem blbá nechat miminku nastřelit miminku náušnice. Upřímně jsem se ještě nesetkala s tím, že by v mém okolí nějaká doktorka špatně ty náušnice nastřelila. Takže jsem si o tom ani nic nečetla. Ano jsem blbá, ale mám aspoň ponaučení pro příště 🙂 ještě jednou Vám moc děkuji ☺️ ❤️
P.S. Doufám, že se tu žádný hate neobjeví 🙂

hennrietta
30. bře 2025

@alexandra19911991 Ty jo. Je jí teď 3,5 roku. Nechala jsem jí je píchnout někdy ve 4 měsících. Na to, že to má blbě píchlé jsem přišla v asi v roce, roce a půl při výměně. Do té doby to nebylo tak viditelné díky pecce. Pak měla jen tu jednu náušnici a nechala jsem to být. Pak se začala asi ve 2,5 letech zajímat o náušnice a řekla, že by si přála už i tu druhou. Tak jsme zašly na nastřelení a dobrý - držela, bez breku a konečně souměrně. Po té první tam bude možná mít malou jizvičku.

alexandra19911991
autor
30. bře 2025

@hennrietta děkuji za odpověď. malá má právě 5 měsíců a má to píchlé teprve 3 dny. Tak si myslím, že by to mohlo být i bez jizvičky a i kdyby, tak bude pidi, což by asi ničemu vadit nemuselo.

elesse
30. bře 2025

Jinak jsem podle zdejsich recenzi a dalsich info nechavala pichnout dceri usi asi v pul roce v Hellu. Absolutne profesionalni a bezchybna prace

gruyerre
30. bře 2025

@alexandra19911991 já bych to pravě spíš nechala být, jak to je. Ale jestli jsi rozhodnutá je vytáhnout a nechat zarůst, už bych jí znovu nenastřelovala jako miminko a nechala to, až bude větší.

alexandra19911991
autor
30. bře 2025

@elesse děkuji, ale Hell máme trochu víc z ruky 😞 ale po téhle zkušenosti, si pohledám salon a určitě si přečtu recenze 🙂

alexandra19911991
autor
30. bře 2025

@gruyerre rozhodlá ještě nejsem, ale zítra se půjdu poptat do zlatnictví apod. určitě bych teď už počkala 🙂 děkuji

elesse
31. bře 2025

@alexandra19911991 chapu, no, spis bych mrkla na nekoho, kdo ma zkusenosti - muze to byt v mistnim zlatnictvi, ale spis bych vsadila na usni nebo piercigove studio, nekde umi dobre i pediatr