Neurologie Praha 4. Kde? Jak jste spokojení?

elisbet
2. únor 2009

Ahoj děvčata,nechodíte náhodou některá na neurologii někam na Prahu 4 a pokud ano,písněte mi prosím kam a jak jste tam spokojeni?Díky moc 😉

kristyna26
2. únor 2009

Ahoj,já chodím se synem do FTN v Krči.Je epileptik,nevím co máte za problém vy.Ale jinak můžu doporučit,všichni jsou tam naprostý profesionálové.Několikrát jsme tam i leželi a odd.super,sestřičky úžasné 🙂

elisbet
autor
2. únor 2009

Ahojky,mi cvičíme Vojtovu metodů kvůli hyotonii,takže chodíme na rahabilitace,ale na neurologii nás nikdo neposlal a já se bojím abych něco nezanedbala,tak si tam chci zajít sama!nevíš jestli potřebuji doporučení od mudr. a nebo se mohu objednat bez doporučení?Jinak Krčskou nemocnici mám na proti baráku.ale po zážitku z porodu a poporodních komplikacích se mi zrovna tam moc nechce 😖 Ale je to jiné oddělení a jak je vidět,tak ty máš s nimi dobré zkušenosti,tak uvidím 😕 A díky za odpověd 😉

geminis
2. únor 2009

Ahoj elisbet,
m to vzali pěkně po pořadě, pediatr, neuroložka a rehabilitace. Ale protože neuroložka měla volný termín až za víc jak měsíc, tak nás na rehabilitaci vzali i bez její prohlídky a doporučení.
Zvláštní je, že chodíte cvičit a na neurologii vás nikdo neposlal.
Zkus se příště na rehabilitaci zeptat, že bys ráda, aby malou viděla i neuroložka. Nebo bych nějaké sama zavolala. My dostali kontakt na naši u pediatričky, třeba by pomohla vaše taky.
Tak držím pěstičky.
PS. My chodíme k neuroložce v Prostějově. Vím, že to není v Praze, jak jsi se ptala, ale psala jsem Ti to hlavně kvůli tomu, jaký postup byl u nás. Tak snad nevadí. Hezký večer.

minea
2. únor 2009

Elisbet, doporučení nepotřebuješ, a určitě neváhej s tou Krčí - jednak bydlíš vedle, ale hlavně je to co se týče dětské neurologie špičkové pracoviště, kam jezdí lidi i z pěkné dálky. My jsme tam byli jednou, bylo to tak, že rehabilitační terapeutka chtěla, aby malou viděl neurolog, tak jsem požádala pediatričku o doporučení a ona zvedla telefon a rovnou nás tam objednala. Termín jsem dostala za dva týdny. Neuroložka Zezuláková na mě udělala dojem, je naprosto skvělá.

elisbet
autor
2. únor 2009

Ahoj geminis,jsem ráda že si napsala a vysvětlila mi jak to chodí u vás,jsem vděčná za každou radu a spřízněnou duši 😉 Na rehábce jsem se ptala hned na začátku,jestli mám naštívit i neurooga a bylo mi řečeno,že mi nic jiného než oni neřeknou,tak jsem to neřešila 😒 ale když už tedˇcvičíme 4 měsíce a já nevidím žádnou velkou změnu,rozhodla jsem se,že k němu radši zajdu,abych něco nezanedbala a pak si to nevyčítala 😒 Moje mudr mě nechtěla poslat ani na rehábku,že to prý Barunka dožene,až když jsem každý týden otravovala že se mi to nezdá,tak mi napsala doporučení!!A potom věř doktorům,nejlíp ti poradí člověk ve stejné situaci a proto scháním hodně info taky tady 😀

geminis
2. únor 2009

elisbet,
je pravda, že rehabiliační a neuroložka u nás velmi dobře spolupracují a i když třeba holky neukázaly neuroložce nic, tak mi vždy řekla, že to nevadí, že ona mluvila s rehabilitační a ta jí řekla, že už to umíme.
Jedno ale vím, vždy jsme šli k neuroložce a ta posvětila další cvičení na rehabilitačním.
Takže asi jiný kraj, jiný mrav.
A s tou pediatričkou to nemáš nejlepší. U nás jsme začali cvičit jen díky ní. Holky si hlídala od narození a čekala jen několik týdnů, zda se samy nesrovnají. Jak viděla, že ne, už nás tam lifrovala. A teď jsem ji za to vděčná.
S oběma jsem cvičila Vojtu od 3 měsíců do 11, to mohla jedna skončit a s druhou jsme až do minulého týdne (25 měsíců) cvičili Bobatha--toho jsme cvičili v Německu, kde bydlíme, na doporučení pediatričky, vždy schvalovala po 10 termínech. K neuroložce jezdíme i nadále do Prostějova, protože tady nás taky k žádnému neposlali.

kittysha
15. říj 2013

Pokusím se obnovit - mám stejný problém jako zakladatelka. Malá bude mít 5měsíců, pořádně nepase, má pěstičky, na břiše se jí nelíbí. Dle Mudr. mírně hypertonická, ostilotonus, na neuro nás nechce poslat (prý to není potřeba). Zatím jsme byli jednou na rehabce, ale dali nám jedno minicvičení a ani nevím, jestli to děláme dobře. Ráda bych přeci jen neurologii zkusila, pokud někde lze bez doporučení, aby malou zkontrolovali. Je neklidná, špatně spí.. pokud máte tipy na nějaké neuro (ale kvalitní - s doktory nemám moc dobré zkušenosti), nebo i cvičení s mimči nebo plavání, budu moc ráda. Bydlíme na P4.