icon

"Nezajímavý" věk dítěte. Kdy jste to nejvíc užívali?

elizsebik
9. črc 2021

Ahoj, malému je 8m. A cca před několika týdny jsem všimla, že si užívám mateřství.
Já jsem se strašně užívala začátek, prvních 4 měsíce, pro mě to byla taková hra: plínky, koupání, spaní, kojení...
Potom nastalo období, kdy už prcek víc byl vzhůru, ale jenom ležel, otáčíl se, ještě tolik nereagoval na hračky, na nás s přítelem, nesmal se tolik. Já jsem se začala bát, ze už to bude tak vždycky, ale potom se začala taková sranda s ním, i venku i doma, je strašně zvědavý a aktivní.
Měli jste také nějaké periody? Které období nejvíc vzpomínáte?

Strana
z2
elizsebik
autor
6. srp 2021

Holky děkuji, fakt jste mě podpořily,
@ladymaky já to neskutečně chápu,
Jsem učitelka, pracuji s dětmi od 6ti do 20ti let... Takže na svoje těhotenství jsem se těšila neskutečně, myslela jsem jak se vlastním dítětem budeme spolu stavět čas. S dětmi vycházím perfektně, umím s nemá. Ale zase mimi jsou něco jiného 🤗

Ale nastalo období 3-7m... A to bylo pro mě překvapení, syn na mě kouká ale nereaguje... Jako reaguje normálně na hračky i na nás s přítelem, ale ne tak jak jsem asi ocekovala. Nevím, co jsem čekala, možná v svoji hlavě jsem predstavovala, že on se narodí a řekne mi rovnou nasobilku, nebo přečte sam pohádku... Nevím... Ale nebavilo me to vůbec. Už jsem si řekla, že jsem child free... 🙄
Ale přešlo to😜
Ted je malému 9m, je vtipálek, směje se pořád, hraje, chape, když mu říkám nějaké základní věci 🙃
Já jsem asi snížila nároky, a on určitě se rozvíjí 😉takže teď si už jenom užívám čas.

Strana
z2