icon

Noční přebalování kojence

pikl
6. led 2018

Ahojte maminky, chci se zeptat na vaše zkušenosti s nočním přebalováním. Dcera má 5 měsíců, zatím plně kojená a za noc se většinou 1-2x vzbudí na jídlo. Noční kojení celkem zvládáme bez problémů, ale horší je to s přebalováním. Přebaluju většinou jednou, ale tím se proberu a pak třeba 2 hodiny zírám do stropu a malá spokojeně spinká :/ slyšela jsem, že v tomto věku už dost rodičů přebaluje až ráno, ale to si nedovedu představit, to by byla ráno celá mokrá... Jak to děláte vy? Zlepší se to s příkrmy?

Strana
z3
eviicka
7. led 2018

@vladienka můj 15ti měsíční to má také tak, ve dne přebaluji po cca 1,5 hodině (látkovky)

dandaa
7. led 2018

Prebalovala jsem v noci jen ze začátku a teď ne.Chce si to najít kvalitní plenky které vydrží a miminu sednou,pak je vše v suchu.Náš spí tvrdě celou noc takže ani v noci nekrmim a tudíž neprebaluji .Používám kolorky a občas babylove z DMka .

regata
7. led 2018

Dala bych o cislo vetsi plenku, ta vic pobere. Ale ja prebalovala a prebaluji i ted(22m) min. 2× za noc. Vadi mi ten pocit ze ma nacurano🙂

vladienka
7. led 2018

@eviicka
Latkovky poberu menej nez jednorazovky ze? Ja prebalujem co 2 hodky a niekedy je skoro sucha

misa1106
7. led 2018

Já taky v noci nepřebaluju. Ne, protože bych nemohla pak usnout (jsem pořád tak unavená, že bych usnula i ve stoje), ale syn se tím úplně probere ačkoliv je skoro tma a ticho. Přebaluji výjimečně jen když vidím, že se vrtí a nejde mu usnout a plínu má úplně nasosanou. Používáme DM plenky. Neprosákly nikdy, vlastně jen tehdy, kdy jsem nedávala pozor a synovi "zavřela" do plíny pindíka otočeného nahoru. To si chudák načůral na břicho:D

vanea
7. led 2018

V noci taky nepřebaluju, jediné co nám neproteče jsou pampersky premium care...zkoušeli jsme spoustu dalších druhů plen (dada, albert, lidl, dm a ještě něco) a ve všem se strašně oprudil...a to ani nezmiňuju, že byl celý mokrý a postel taky...má 4 měsíce

Strana
z3