Oblékání miminka ven i doma
ahoj maminky, chtěla bych znát pár vašich zkušeností s oblékáním novorozenců doma i venku. Své první dítko, jak už dnes zřejmě tuším, jsem asi oblékala až moc a proto i venku se mu nespalo nejlépe a doma kvíkal. Je to taková zpoceninka a při našich 23 stupních doma jsem toho volila asi taky až moc. Narodil se ale koncem listopadu a tak jsem nic nechtěla podcenit. Nyní čekáme prcka na zač. dubna. Co dáváte dětem do kočárku? Zejména používáte-li ty klasické overálky? na to svetr bundu a tepláčky nebo jen strčit do chlupaté kombinézy a fusak? Když doma mimčo leží v košíku nebo na gauči a má právě ten overálek, dáváte pod něj třeba ponožky nebo body? nebo jen přikrýt lehčí dečkou? Nebo stačí jen overalek a rychlozavinovačka? Bydlíme v domě, občas teplota klesne na 22, 21, tak se u toho ležícího mimi bojím, aby mu nebyla zima.. Poraďte, ráda si přečtu vaše zkušenosti
Chtela jsemse zeptat neska jdu z malinkou ven za pani doktorkou na prohlitku mali jsou teprve sedum dni a nevim coji dat nasebe naven budu rada kdys mi poradite dekuju

@lenkaro já sama jsem zmrzlik😀 ale malý je prostě po tátovi, tak s tím nic nezmůžu. Já venku klepu kosu a malý lítá pomalu v triku😂