• Přihlas se
  • Registrace nového člena
  • Získej PLUSPRO
  • Doporučujeme:  Beremese.cz Modrastrecha.cz
  • Přihlas se
  • Registrace nového člena
  • Získej PLUSPRO

Odkdy dáváte dětem houby?

1. ledna 2009 
ahoj mamky.Chtěla bych se zeptat,kdy jste začly dávat vašim prckům houby?
29. pro 2008 ve 20:37  • Odpověz  •  To se mi líbí
s houbama rozhodně pospíchat nebudu, jsou dost těžké na trávení.
29. pro 2008 ve 21:02  • Odpověz  •  To se mi líbí
Já je doteď vybírám z jídla(polévky)a to je nám 20 měsíců. :wink:
Taky si myslím,že není kam spěchat.Houba je spíš pro chuť a tělo jií jinak nezužitkuje.Je to pouze navoněná hmota.
29. pro 2008 ve 21:05  • Odpověz  •  To se mi líbí
S houbami opravdu nespěchat,má se začít co nejpozději.Někde jsem četla,že okolo 3 roku :wink:
29. pro 2008 ve 21:16  • Odpověz  •  To se mi líbí
Já 1/2 žampionu sem tam do jídla malé dávám...Vždyť i kupované dětské skleničky jsou některý druh s houbami.../Ale naše malá už je větší..rok a půl.../
30. pro 2008 v 11:13  • Odpověz  •  To se mi líbí
já je nedávam do dneška,podle mě v nich neni nic dobrého
a ve skleničkách jsou vyhnané žampiony,podle mě to dětem nic nedá akorát jim může být pěkně špatně
30. pro 2008 ve 14:20  • Odpověz  •  To se mi líbí
Ono do skleniček se dává kde co,třeba ryba od 8.měsíce,přitom by se měla až po roce :confounded:
30. pro 2008 ve 14:54  • Odpověz  •  To se mi líbí
jj taky jsem dneska koukala na Hami tuňák se zeleninou od ukončeného 8. měsíce. Taky dělají žampiony s rýží a kuřecím masem od 8. měsíce. Tak nevím. Já do nedávna vařila doma, ale malá měla týden střevní chřipku, tak jsme jedli jen mrkev a rýži, tak jsem kupovala ty malé počáteční skleničky a teď mi malá nechce domácí jídlo, jen skleničky, tak se s nima pomalu seznamuju. Nikdy jsem to nekupovala, ani prvnímu synovi. Jen občas, když jsme někam jeli. Zírám, co všechno do toho dávají. Ve všem je rajský protlak, proto to tak oproti domácímu skvěle chutná.
30. pro 2008 ve 23:16  • Odpověz  •  To se mi líbí
No dětem ty skleničky chutnají, to je jasné...bývá tam cibule, koření.../však to kakání po tom je taky zážitek :slight_smile: / Ale já to zase tak neřešila a neřeším...papaly jsme ryby mnohem dřív než v roce, houby teď už sem tam taky jí, když vařím a jí jídlo s námi. V houbách je mimochodem spousta minerálních látek (kromě těch údajných škodlivin) Ale těch pověstných "škodlivin" v jedné houbě se bojím méně než třeba kupovaného masa (konkrétně kuřat...v těch je sviňstev mnohev víc :wink: )
31. pro 2008 v 11:02  • Odpověz  •  To se mi líbí
no on je asi rozdíl mezi houbama z lesa a např. žampionama z nějaké haly, ty určitě budou lepší
1. led 2009 v 11:05  • Odpověz  •  To se mi líbí
Tvůj příspěvek