icon

Ovlivní moje menstruace miminko? Chovají se pak jinak?

ria80
17. lis 2007

Asi 3 dny to s Michalkou neni k vydrzeni,nespi pres den skoro vubec a o hodne hur i v noci.Pritom unavena je.Je takova nevrla,uknourana,chce casteji pit a vydrzi u prsu o dost dyl nez predtim.Casto se budi ze spani i jen tak.Myslite,ze by to mohlo byt,ze jsem ted asi ten treti den dostala menstruaci?Prvni po porodu.
A mate jeste nejake zkusenosti,ze vase minca se pri menstruaci chovaji jinak nez jindy?

katako
17. lis 2007

Vlastní zkušenost nemám, ale prý to tak je. Kvůli hormonům, které jsou pak i v mlíku. Některé děti prý dokonce odmítají mm.

petraluk
17. lis 2007

Též to ještě z vlastní zkušenosti neznam, ale četla jsem, že mateřský mléko má při menzes jinou chuť a některé děti ho pak odmítají. Jsou pak samozřejmě neklidné, když mají hlad. 😉

kacka79
17. lis 2007

ria, tak náš Filípek se začal zhruba na přelomu 3 a 4 měs chovat jak popisuješ, hodně se budí, je nevrlej...a menstruaci nemám. Bylo mi řečeno, že je to kolem 4 měs normální, tak nevim 🤐

slonik
17. lis 2007

nám přestala Verunka spinkat v noci kolem 6m, bylo běžný, že jsem vstávala 10-15x za noc, ted jsem to dostala poprvé od porodu a budí se jen 4-5x, což je úleva. Chutí mlíčka by to být mohlo.

ria80
autor
17. lis 2007

Holky a jak jste to nocni spani vyresily?Nebo to preslo samo?

kacka79
17. lis 2007

ria už to trvá skoro měsíc a žádná změna, já už zkusila všechno - kaši na noc - bolelo nás bříško a bylo to ještě horší. Potom pořádně větrat večer pokojíček + chladno - taky nic, potom spát celou noc s náma - taky se budí,už jsem zoufalá, ještě měsíc a bude ze mě chodící mrtvola..jo a ráno vstáváme mezi 5h a 6h.. což je pro mě taky mazec. Přes den spíme celkem asi 3h. Hodně štěstí, a´t se Vám to srovná!!!

berynka
18. lis 2007

Ahoj Rio, malé byly necelé 4 měsíce, když začala mít období, že řvala přes den a v noci se budila cca 6-8x (do té doby celkem pohoda). Nevím, jestli to bylo stresem nebo jen přírodou, ale já v té době dostala poprvé menstruaci. Stálo to fakt za to! Na malou jsem neměla náladu a v podstatě bych každého poslala do p...! V té době jsem jen kojila a po dohodě s dr. jsem začala dávat ještě Nutrilon. A u malé to zabralo. Přes den je spokojená a v noci dobře spí. Jak jsem ale vypozorovala, tak moje mlíko jí přes ms chutná pořád stejně, ale spíš jí ovlivňuje moje nálada. Třeba to máte i vy podobné. Chce to trpělivost 😉 .

musko
19. lis 2007

Ahoj!
Tak ja z vlastnej skúsenosti - dostala som menzes hneď po šestonedelí a malý chcel piť častejšie, nestačilo mu to - aj v noci... A kamoškin zas úplne počas menzes odmietal piť MM - mimo menzes bol v pohode 😉

macu.k
19. lis 2007

U nás MS ovlivnila asi chuť, protože to nechtěl pít a odtahoval se. Jak zkončila, tak mu to zase jelo 🙂

modzo
19. lis 2007

Ahoj - když jsem měla první menstruaci tak se mi malej u kojení strašně vztekal a byl hrozně protivnej.Když mi zkončila tak se zase srovnal.Chce to vydržet 🙂