icon

Pasení koníčků. Máte zkušenost?

andyy7
15. dub 2020

Ahojky, malé za týden budou 4 měsíce. Ve 3 měsících krásně pásla koníčky, ale potom se to nějak zlomilo a teď vůbec nechce. Položím jí na bříško chvilku drží, ale po chvilce se začne rozčilovat a rozhazuje ručičky. Snažím se s ní cvičit ale nepomáhá to, myslela jsem že to nebude nutné ale asi to budu muset řešit s dr.
Nemáte s tím někdo zkušenost? Že je to třeba jen špatné období 😕

hasara33
15. dub 2020

@andyy7 ahoj, malá mi pase od 2. měsíců a zhruba ve 3. měsících začala při pasení dělat tzv. letadélko tedy rozhodila ručičky do stran 🙂 snažila jsem se jí je dávat zpět aby správně pásla, ale stejně je vždy dala do letadélko ...neřešila jsem to dál ...teď je jí 6. měsíců a pase úplně normálně 🙂

puhelin
15. dub 2020

To stejne u nas. Neresila jsem to. Oba v 5,5 mesicich perovali, 6 se zacali stavet a lezt.

tynatyna89
15. dub 2020

Ahoj, u nás to bylo podobně. Tak do 3mesicu pasla hezky, a pak furt delala letadlo. Možná tak do pul roka až. Hodně jsem se tím stresovala, byly jsme i na rehabkach a úplně zbytecne 🙂 Nějak se to pak zlomilo samo a vsechno během mesice dohnala..Takže bych urcite řekla ze jen období. No stres 🙂

andyy7
autor
15. dub 2020

Děkuji, tak jste mě uklidnily. Říkám si že se dnes ty děti hrozně tabulkují a jak to neumí v daném měsíci tak je vše špatně

zuzita15
15. dub 2020

Letadelko je jako faze po paseni konicku uplne normalni, jen by nejdriv melo past ty koniky, takze podle me dobry 😉

lula86
16. dub 2020

@andyy7 syn to měl přesně jak píšeš a těsně před pátým měsícem se to otočilo a začal zase normálně past, letadelko už skoro nedělal a šel rovnou do druhého vzpřímení. Tak neboj určitě se to ze dne na den otočí a nebude chtít z bříška.