Pempers pants způsobují otlačeniny. Máte stejnou zkušenost?
Maminky mála 9m má 9,5kg a přijde mi,že ty pleny ji tlačí...Jak na pupičku tak na stehynek má obtisky po těch gumičkách...Používáme je pořád a teď začala mít otlačeniny..Bereme 4ky .. taky to tak máte?? Až mi je lásky líto..Že to má otlačené i červené... Normální pleny nedáme..Je to živel a už teď mám co dělat ji přebalit.. 🙂
Já jsem v tom věku dávala už 5tky. Když to má otlacene, tak jsou jí malé. Koupila bych větší.
Kup větší, kila jsou jen orientační, důležité je, jak sedí
Dcera má 18 měsíců, 9 kg a pořád kupujeme velikost 3. Nikde nic netlačí a neškrtí. Zkusila bych větší.
Syn má 16 M a 9kg (on je teda opravdu drobek) a žádné otlačeniny nemá . Pužíváme také 4ky Pempers pants ( ty 4 jsou 9-15 kg) . Pokud má otlačeniny již při spodní hraniční váze zkusila bych jinou značku asi jí prostě nesedí ...
@palja zkoušela jsem ji dát ty 5 ato mi přijde velký..Hlavně všechno ji teklo přes nožičky ... 😖
@emillyhk A jaké máte??
Jaké pants kupujete ? A KOLIK kusů je v balíku.?
Aha. Sestra ještě objevila pleny pants v albertu a je s nimi spokojená, tak jen takový typ.
Používáme Bella Happy. Na velikost 5 jsme přešli kolem 11kg.
DM má prý dobré pants, ale nemám s nimi zkušenost.
@michaela666 DM pants máme zrovna teď, syn 11 kg. A zdaji se mi menší, máme č. 4 do 15 kg a má právě ty otlačené gumičky, to u Pampers nemá.
Taky měla, tak jsem koupila větší. Má 10,5kg a kupujeme 5. Pritom je hubeňoučká, tak jsem si říkala jak ty otlaky vznikají😂.
Nám nejvíc vyhovují plenky pants z Alberta, když jsou v akci, tak 40ks stojí 199,- a jsou super, málokdy protecou a netlačí, malá má 2 roky a něco málo přes 15kg, kupujeme už teda 6
Zrejme jsou ji male, on je ji teda na 9m poradny kousek. Pouzivam je u mlacsi dcery, ve 20m ma 8.5 kg a otlaceneho nikde nic nema, mame velikost 3
@michaela666 ty máme právě taky ...A tlačí...5 teklo po nohou
@emamaira ja mam od gumiček i na bříšku...5 jsou velke
Tak ještě zkusit Pampers pants premium care ( jsou trochu jinak "střižené" - malé byla velikost 3 volnější) nebo úplně jinou značku. My už je používáme víc než půl roku a zatím se nám to nestalo.
malý to měl u klasických pampers pants, teď jsme přešli na pampers premium pants a paráda 🤗jsou pružnější a příjemnější materiál... malý nemá žádné otlaceniny od gumicek...🍀😊

A co zkusit větší velikost? Používám teda jinou značku, Pampers jsme měli naposledy vel. 2 a přišlo mi, že mu byly malé dlouho před tou uváděnou váhou.