icon

Pětiměsíční miminko nechce do nosítka, máte zkušenost?

naruby
8. kvě 2014

Ahoj,ráda bych se zeptala,jak a kdy jste zkoušely přivyknout mimčo na nosítko (ergo,manduca apod.). Malá (5 měsíců) mi ani v šátku,ani v nosítku nechce vydržet. V nosítku snad o trošku déle,ale brzy propíná nožky,takže v něm spíše jakoby stojí (což pro ni asi není úplně nejlepší) a během cca 10 minut už nespokojeně mrnčí. Zkoušela jsem to "rozchodit" - nosit,houpat,ukazovat věci kolem,ale skončilo to křikem a pláčem. Máte někdo podobnou zkušenost? Mám vytrvat,nebo malá prostě není "typ" na toto nošení?

misulkamisa
8. kvě 2014

Ahojky malymu je 5 mesiců a mela sem nositko babybjorn. Malému se v něm vůbec nelibilo. Pak sem se o to vic začla zajimat a zjistila sem že tohle nositko co mam neni vůbec vhodné pro děti a koupila sem manduku. V té chodime uz měsic uplně nadšený.

lenkalenulka
8. kvě 2014

Ja si myslim ze vsechny deti nejsou 'na noseni'...

lucifereeek
8. kvě 2014

tak to bohužel neovlivníš, mám doma nosítko beco a malá tam nechtěla být ani 5min. takže mi bylo celkem k ničemu, chtěla se nosit jedině na ruce.

umnataly
30. kvě 2014

Ahoj, ortoped mi nosítko nedoporučil do 9ti měsíců kvůli velké hlavě, která miminku tlačí na páteř a může to být nepohodlné. Taky mám Manducu, ale 3měsíční dcera v ní stejně nechtěla být. Tento týden mě navštívila paní, která učí "jak správně nosit miminka" a doporučuje šátek, ve kterém je miminko v klubíčku. Prý je to vhodné pro úplně všechna miminka a ta, která se vztekají, tak ta to nošení potřebují nejvíc. Holčička nosila ale do teď široké balení (na oddálení kyčlí) a bojím se, aby se v šátku na kolébku/klubíčko opět kyčličky nepřimačkly k sobě. Co myslíte, mám ji koupit šátek a vázat do klubíčka?