Potí se hodně vaše děti v kočáru, když je přes 30 stupňů?
Chci se zeptat jestli nevíte o něčem co zabraní velkému horku v kočaru ? Minuly týden jak byly ty velké vedra tak malý to strašně blbě snášel začal křičet jen co jsme vyjeli ven a i když sem mu dala kratasy a tričko jenom tak byl i tak spocený prostě trpěl horkem 😎 A ještě se chci zeptat existuje takové "roleta" nebo nevím jak to nazvat na kočár proti slunku? co bych tam mohla nějak srolovat nebo nechat aspoň přes léto místo plenky? děkuji a odpovědi
Také bych uvítala nějakou radu. Moje maličká taky nesnáší vedro. I když je jen v tilečku a plince, tak v ty vedra v kočáru řve a řve. Jako clonu používám jen plinku.
Ja bych v ty vedra proste ven nesla.. jedine treba vecer nebo rano.. v kocarku se deti potit budou a ani ta plinka moc nepomuze, protoze cokoliv pres kocarek zabrani pristupu vzduchu do kocarku a budou se tam parit.. Proste zustat pres den doma, zatahnout zaluzie/zavesy a vymyslet program na doma, nebo bazenek na zahradu nebo na balkon (pro vetsi dite), ..
@verca38 ta plínka je asi nejreálnější asi, a ta clona taky není špatná ale spíš asi když není takový hic aby to nemělo ještě vetší učinek poceni. A ten slunečník bych viděla jen někde na pláž, k bazenu, nebo na chatu opravdu to asi není stavěné na běžné chození věřím že jste s toho na nervy ;)
@karlajasmine jj asi to tak nějak budeme řešit máme možnost byt na zahradě u rodiču takže to je ok, a jinak asi přizpůsobovat program podle toho jak bude venku ....
@syrinxka já sem měla ten samý problém, malý měl tílko kratasy a stejně řval chudačkovi bylo mu horko, a nepomohlo ani jen když měl tílko a kratasy... Takže bych se asi zdržovala u toho bazenku někde ve stínu nebo na zahradě pokud máte možnost . A pokud už budete muset ven asi se obrnit proti všemu 😎
Ja jsem s malým chodila ven jen brzo rano a pak sme byli doma.Napustila jsem mu bazenek a byl klid.
Na prochazku rano/vecer, pokud jendoma hur nez venku, zajit nekam k lesu, do parku pod stromy a tam na deku preckat. Ale to musi byt tech 30*
Jsou situace, kdy s dítětem holt musím i přes den, v dobách největšího horka, a nedělám to jen tak z plezíru. Ale asi máme nějaký extra teplomilný kus, nijak extra se nám nepotí. Jako horký je, ale netváří se nespokojeně ani není umrčený, takže radu nemám 🙂
@cosimamvybrat tak to jste štastná matka 🙂
Já jsem ted poridila do kocarku/autosedacky podlozku Aeromoov, mam ji z druhe ruky, nova stoji cca 650Kc, ale je skvělá, mam ji vyzkousenou jak v autosedacce tak v kocarku a mala mela sucha zada, jinak ty tepla taky hur snasi, kdyz bylo tech 30stupnu a vys, zustaly jsme doma, usnula nastesti v postylce a ven jsme sly az ven... ale za me je ta podlozka fakt TOP (doufam, ze to nebude vypadat ze tu delam reklamu) 🙂
@val28 Aspoň v něčem. On si to kompenzuje zase v jiných věcech 😉
@cosimamvybrat jj tak každé dítě je jiné 🙂 muj syn je narozený v prosinci 2015 takže proto asi ty horka moc nemusi :D :D
@val28 Syn se narodil letos 5. ledna, tím to nebude 😀 Možná zdědil mé teplomilné geny, já začínám fungovat tak při 25 stupních a tropické třicítky jsou pro mě blaho a celý zbytek roku se na ně těším
@cosimamvybrat tak má asi víc rád když je chladnější, ale třeba se to změní časem 😉 mě vyloženě nevadí když je 30 stupnu, ale musim byt nekde u vody jinak je to konec pro mě od těhotenství se neustale potím dvakrát víc než jindy 😎 tak to má možná syn i po mě netuším
V ziadnom pripade neprekryvajte korbu plienkou! Uz ked musite von, tak jedine do tiena a korbu radsej otvorit. V zakrytej korbe je o dost teplejsie nez vonku!
Já jsem koupila do kocaru vložku z ovčí kožešiny. V létě chladí, v zimě hřeje. Vyzkoušeno. Mam v albu. Takže zada se mu nepoti. Mam i slunečník, ale štve mě to natáčení furt.

Ja koupila slunecnik na kocarek,spokojena ale moc nejsem,ve meste je treba ho porat natacet a z toho sem na nervy 🙂 v DMku prodavaji clonu,chci vyzkouset 🙂 zatim se mi ale nejvic osvedcila plinka,kterou vzdycky jeste namocim 😉