icon

Pupínky na tváři. Co by to mohlo být?

22. lis 2019

Zdravim,

dnes se udelali synovi takove 3 pupinky na leve tvaricce, jinak nic. Nevite co by to mohlo byt? Jinak syn zrovna jedl rohlik..

Pupínky na tváři. Co by to mohlo být?
Strana
z2
denca033
22. lis 2019

Potnicky

nafuka
22. lis 2019

Z rohlíku to určitě není. Těžko říct, co to je. A nechápu proč anonymní dotaz.

vitezove
22. lis 2019

využívejte laskavě anonymitu pro opravdu intimní dotazy a ne tohle

zelenaesmolda
22. lis 2019

co by to mohlo byt?debilni dotaz....

knuffel
22. lis 2019

Jsou to 3 pupínky 😱.

sudylichozrout
22. lis 2019

Tvůj syn trpí chorobou s názvem stupidmamitida. Průběh téhle nemoci je velmi variabilní a záleží na tom, jak moc je maminka toho dne nablblá. Čím víc řeší pindovin, tím víc on má pupínků. Léčba je naštěstí jednoduchá. Přestat řešit blbiny a nezakládat kvůli tomu anonymní diskuze. Úplné zotavení a zmizení příznaků u dítěte následuje do 24 hodin.

vitezove
22. lis 2019

@sudylichozrout pozor, záleží na mamince. Někdy mizí příznaky až s nástupem 18tého roku dítěte.

zelenaesmolda
22. lis 2019

@sudylichozrout
dobre ty! 😀

odula
22. lis 2019

Hele ono se to dost blbě poznává takhle z fotky, ale naším dětem takhle podobně začínaly neštovice. Jinak je v pohodě?

vendelinka08
22. lis 2019

Z takobych pupinku muzou zacit nestovice...takze uvidis..bud to zmizi a neresila bych a nebo se neco rozjede.

autor
23. lis 2019

Jste opravdu zlé, syn si prošel AE, 6. nemocí, tak je jen člověk opatrný a vy hned takhle, styďte se 🙂

yasminna
23. lis 2019

holky nemusíte být hned tak jízlivé. Ano nemusí to nic být, ale taky může. Dcera třeba měla na začátku jen jediný pupínek a nakonec se z toho vyklubaly fakt neštovice. A pupínků už pak byly stovky tedy. Tak se jen paní zeptala no. 🙂 Myslím, že se zakládají horší diskuze. 🙂

knuffel
23. lis 2019

Zlé je slabé slovo, my si z toho dokonce utahujeme! Sorryjako, řešit anonymně 3 pupínky na obličeji...jak to jen říct a neurazit?? Příště bude následovat fotka bobku v nočníku a budeš chtít, aby někdo radil, co jsou ty divné kousky v něm a co to znamená. Nechápu...

odula
23. lis 2019

@knuffel nejsi uz trochu mimo? Nebo jsi sama uvažovala o focení bobajze že te to tak promptně napadlo?

zelenaesmolda
23. lis 2019

@odula
ty jo divila by ses ale uz jsem tady videla fotku posrane plinky,krve na vlozce a dneska posevniho hlenu...

nafuka
23. lis 2019

@zelenaesmolda Je tu ten hlen ještě?

odula
23. lis 2019

Jedna nevyžádaná pro vás dámy:
@knuffel
@zelenaesmolda
@sudylichozrout víte co říkával u nás jeden starej pan? Když jseš blbej, radši mlč. Aspoň se to nikdo nedoví. ;)

odula
23. lis 2019

@zelenaesmolda ja taky. Ale nikdy jsem neměla chuť dotyčné psát že je to slepicoidni blbka. I když jsem myslím
tenkrát k tomu hlenu (fujky) napsala něco o nevhodnosti. Jak je to ale ad hominem, je to pres čáru.

zelenaesmolda
23. lis 2019

@nafuka
ty jo uz nevim ani v jake to bylo diskuzi

odula
23. lis 2019

@zelenaesmolda hlen dneska??🤢 No to byl jinej hlen. Ten dnešní jsem naštěstí nezaznamenala...🙊

zelenaesmolda
23. lis 2019

@odula
nebyl ten jeden o kterem mluvis krev a autorka neresila jestli je to potrat?
to bylo fakt hodne fujky,autorka se jeste urazila kdyz jsem ji rekla,ze je prase a ze takove veci na net fakt nepatri.
To byl jinej hlen,to me dostalo 😀

nafuka
23. lis 2019

@zelenaesmolda To jsem nahlašovala adminům, fujtajbl.

zelenaesmolda
23. lis 2019

@nafuka
ja taky ale admini tady nefunguji,naopak u te posrane plinky smazali moji odpoved,ze je autorka cune jako nevhodnou...

odula
23. lis 2019

@zelenaesmolda tak to mě fakt nemrzi že jsem minula 🤮

odula
23. lis 2019

@zelenaesmolda hele ale třeba podelana plena mě fakt neuráží. To to druhý o čem jsi psala, to je jiný kafe. Já jsem reagovala na nějakej asi pred rokem. Hlen na vložce a jestli prej hlenová zátka. Taky chuťovka

sudylichozrout
23. lis 2019

@odula to si pamatuju, to byl masakr. Jinak dik za nevyzadanou 🙂

zelenaesmolda
23. lis 2019

@odula
tak ten jsem nevidela dikybohu

vendelinka08
23. lis 2019

@knuffel vsak nemusis reagovat...kdyz te takove dotazy vadi...ti same plati pro ostatni damy. Kdyz me dotaz nezajima..tak se jim vyhybam a nerypu. V podstate jsou otazky..ktere nestoji ani za pismeno..tak tam nepisu...jak jednoduche. Ale porad se do nekoho navazet je uz trapne. Hlavne se jedna neustale o stejne zeny.

knuffel
24. lis 2019

@vendelinka08 Asi takhle, téma mě zaujalo, otevřela jsem s tím, že třeba pomůžu nebo se aspoň něco dozvím, ale na blbou otázku mě napadla jen blbá odpověď, takže asi fakt blbá jsem. Žiju s tím ale celkem slušně.

knuffel
24. lis 2019

@odula Problém je, že blbec téměř nikdy neví, že je blbec, takže žvaní dál a dál... 😉

Strana
z2