icon

Řev v kočárku. Co mám dělat?

ponikmonik
24. led 2020

Dobrý den. Už nevím co dělat tak si jdu pro radu. Stelinka je od narození uplakané miminko, ale v kočárku je to šílený. Když jí jenom položím do kočárku tak začne hrozně řvát jak kdyby ji na nože brali. Na procházce je to hrozný. Celou procházku řve, řve a řve. Jakmile ji vyndám z kočárku tak je hned klid. Ani se mi už nechce chodit ven, protože už na to nemám nervy. Co mám dělat? Koupit nový kočárek? Nemůžeme pořád sedět doma.

Strana
z3
veronikajanova
27. led 2020

Zkus koupit sporťák. To pomohlo nám.

ivetkakr
27. led 2020

Neteř rvala,protože ji byl kočár tvrdý,segra tam dala deku,nebo zavinivacku a byl klid 🙂

marla86
27. led 2020

Nase mala taky v kocarku plakala, zkousela jsem.vsechnomozny i memoumy, ale nic nepomahalo. Navic.nechtela byt ani v nositku, chtela nosit na rukou zady k nam aby pekne videla. Ode dne, kdy jsem ji dala do sportaku a mela rozhled se z ni stalo spokojene dite ;)

ponikmonik
autor
Autor odpověď smazal
ponikmonik
autor
27. led 2020

@veronikajanova Už je pozdě. Nový kočárek je objednaný. No uvidíme snad bude Stelinka spokojená.

lula86
27. led 2020

@ponikmonik zkusila bych nositko nebo satek.

ponikmonik
autor
1. únor 2020

Tak už k nám dorazil kočárek. Byli jsme už na procházce a Stelinka byla šťastná. Snad už je po problému.

astyna88
5. únor 2020

Tak stejne ho mas jen na par mesicu....ja bych se uz na novy vyprdla,ale kdyz jsi vozici typ,tak ti nic jineho nezbylo. Ja jsem byla rada,ze jsem.se kocarku zbavila, bydlime v Praze a tady je to uplne jine s nositkem nebo satkem.

Strana
z3