Roční dítě od narození pláče
Mám 12ti měsíčního chlapečka, který od narození neustále pláče, od miminka špatně spí, přes den usl jen v kočárku, když mu u ucha řval bílý šum a jezdilo se po kočičích hlavách. Přes noc několikrát vzhůru s řevem. Když jsme začali přikrmy, jedl vše krásně, těch nechce nic, jen se kojit, za což mě doktorka kritizuje, navíc malý hubne. Denně proplace několik hodin, už jsem tak na dně, že plaču s ním. Přítel už to taky nezvládá. Nějak nerozumím tomu, proč všichni říkají, jak je to krásné mít miminko, pořád čekáme kdy bude to"krasne". Omlouvám se, že slohovku, ale musím se vypovidat
@galzbeta Zkus si přečíst něco o poruchách senzitivity, třeba má chlapeček sníženou (nebo zvýšenou) citlivost v pusince (souvisí to i s ručičkama, nožičkama, i celým tělem). S tím souvisí i to, co jsem psala výše... není to tak ojedinělý problém.
@galzbeta S tím jídlem jsme to měli podobně, taky přibližně v tomhle věku. Někde jsem našla info od laktační poradkyně na dva týdny příkrmy vysadit a pak začít od začátku znovu. U nás šlo o to, že se nechtěl nechat krmit. Teď ve 14m je lepší, ale musí se krmit sám, což je samozřejmě neumělé, tedy bylo hlavně ze začátku, ale zatím nejefektivnější a začínám doceňovat, že je samostatnější. Jinak nesnášel taky skoro všechno, včetně koupání... 🙂 K těm nehtům, pleti, vlasům - máš nějaký zvláštní stravovací styl, který jedeš - třeba low carb? Změnila jsi něco výrazně? Pokud ne, asi bych řešila s doktorkou - krevní testy na alergie atd.
Ahoj, já měla taky chronického urvance, který postupně přešel z urvance na chronického nervaka s revem 😂😂😂. Plus jeho totální lenost se cokoliv učit, krom toho co on potřebuje. Na vyšetření jsme byli po všech čertech a nikdo nám nikdy neřekl, proc je takový

@martiina_k přestává mít zájem o jídlo, do 9m jedl snídani, oběd, svačinu bez dokojovani, dostatečnou porci,pak začal odmítat vše, to jsem prisuzovala zubum, jídlo jsem nabízela bez úspěchu, snědl max banán nebo krupky, zkoušela jsem jídlo do ruky,společná jidla(doslova-z jednoho talíře) teď to vypadá tak, že do něj dostanu dvě lžičky obědu, popř si dvakrát kousne. Trochu ovoce(asi polovinu toho co jedl, když jsme s jídlem začínali). Já jim celkem zdravě(o zdravé výživě něco vím) a začala jsem si všímat toho, že se nám oboum hodně zpomalil růst nehtů, mě se hodně zhoršila kvalita kůže a začaly mi opět padat vlasy.
A k těm dalším otázkám, nesnáší úplně všechno, krom koupání, ale to má jako hru s tátou...