icon

S dvěma dětma nemám už ani chuť na sex

micik001
10. lis 2009

Ahoj, mám dvě malé děti (2 a 4 roky) a po dvou těhotenstvích a dvou ročních kojeních mi ne a ne naskočit chuť na sex. Přes den mne okupuje malá, odpoledne obě děti a večer jsem unavená a jediné, na co myslím, je klid... žádné fyzické doteky, prostě sama pro sebe. Chuť na sex mám tak 1-2krát do měsíce, ale jinak vůbec... A začíná to být doma problém 😢

momin
10. lis 2009

ze me to nenapadlo driv......

vendulka
10. lis 2009

no u nas to taky neni nejak slavne s tim sexem, manzel by chtel,ale ja jaksi nemam chut a vecer jsem rada, ze lehnu a muzu spat 😀
a s tim HAK to muzu jen a jen potvrdit, prave premyslim, jestli ji nevysadim 😝

momin
10. lis 2009

Opravdu to tak muze ovlivnit chut na sex???? 😕

seherezada
10. lis 2009

Samozrejme nevinim dite. Dcerka je pro me vsim a nikdy bych to nevratila k zivotu pred ni. Asi jsem to spatne napsala.
Zkratka to tak je. Asi jsme teprve s ditetem zjistili, ze mame kazdy uplne jinou predstavu o domacnosti a rodine, ackoliv jsme spolu zili celych 5 let.
Dokud jsme spolu byli sami, tak jsme si sebe uzivali navzajem, ja byla vesela mlada holka bez zabran a materstvi me zkratka zmenilo. Manzela nezmenilo rodicovstvi vubec, takze dal zil jako driv a ja si to "vychutnavala" se vsim vsudy. Nakonec byla nespokojenost na obou stranach.

rimmel
10. lis 2009

ja zase s hak taketo zle skusenosti nemam 🙂 alemoze byt, pocula som pripady kedy to tak bolo s tym libidom.

giorgina
10. lis 2009

znate nekdo pueraria magnifica (nebo tak nejak) tabletky z nejake rostliny , ze pry podporuji chut na sex

vendulka
10. lis 2009

momin, bych aj rekla, ze jo bo po porodu sjem an to mela chut kazdej den a jak jsem si nechala napsat HAK a zacala brat, tak to slo rychle dolu ta castost a ted je to skoro na bodu mrazu a kdyz jsem mela vysazenou HAK u snazeni, tak to bylo taky uplne o necem jinem, chute bylo az az az 😀 😀

vendulka
10. lis 2009

ale zase to terba tak neni u kazde 😉

giorgina
10. lis 2009

pueraria mirifica - a ted se dozvidam, ze z toho i rostou prsa 😕

vendulka
10. lis 2009

giorgia: tak o tom jsem nikdy neslysela

momin
10. lis 2009

Ja teda taky ne.... 😀

jana.sun
10. lis 2009

čaute holky, přidávám se "klubu". jsem po celodenní starosti o malého a o domácnost grogy a nemám na sex chut. a i když je třeba mm doma a uložíme třeba malého po obědě, tak já nějak neumím přepnout z "máma" na "milenka" - ale pracuju na tom. poslední měsíc se to trochu zlepšilo. navíc jsme vymysleli ještě takovou strategii - jednou za 14 dní jezdíme na víkend na chalupu, kde kousek bydlí tchýně (jinak cca 150 km od nás, ta by hlídala ráda, ale je daleko ☹ ) ale při cestě na chlupu malého vysadíme u ní a druhý den si pro něj dojedem. zatím jsme to tak udělali jednou a já ten den dostala MS 😀 😀 😀 😠 😠 😠

dagina
10. lis 2009

Si nemyslím, že chlap na prcky žárlí, aspoň u nás to tak není...

No tak nádobí s malou myji, mám ji ve stoličce, ale vařit bych si s ní neriskla, jednak to je nebezpečné - máme malou kuchyň a tuhle mi spadla (jsem ji nechtěně smetla loktem) pet lahev s vodou ze sektorky když byla malá na zemi, naštěstí jí to minulo. Nechat ji samotnou v pokoji a já abych v kuchuni vařila..., tak to by skončilo špatně, je ve věku že všechno zkoumá, stojí ještě jak opilý frantík, takže musím stále v její blízkosti. jj, vyhrát ji samotnou také nechám, třeba když chvíli koníkuju 😀 .
A nechat ji při vaření celou dobu ve stoličce 😖 .., to fakt ne, i ty nejobyčejnější jídla (šunkofleky, játra na cibuli, rizeto.....) mi s nádobím adt trvají přes dvě hodiny.
Malá nám chodí spát až kolem 22. hod, takže pak už jsme opravdu oba KO:

PS: 3-4 za týden sex je málo 😕 ?????

momin
10. lis 2009

😀 jak naschval co?! Moje mama bydli ve stejnem meste jako my,ale u nas v rodine je to slozitejsi,ona se o vikendechstara o 2 deti jejiho bratra takze nemame moc moznost ji maleho nechat. I kdyz minule mi rikala ze by zvladla urcite vsechny 3...

rimmel
10. lis 2009

sunkofleky mam hotove za 20min..plus truba 30cca..ale hej ani ja nevarim s malym...keby daco musim s nim odbehnut dat ho na ruky a co bude s varenim? necham to tak v polke? to ne, to radsej chytro navarim ked pride daddy 🙂

momin
10. lis 2009

Rimmel a tobe uz maly beha? (chodi)

dagina
10. lis 2009

Sakra, mě se ta slovenština tak blbě překládá 😀

mywiel
10. lis 2009

Tak ja s malou varim, je v stolicke, proste mala je zvedava a chce vidiet az do hrncov, jasné ze ked vyprazam a je horuci olej alebo vriaca voda tak nie je uplne blizko pri sporaku, ale inac nevidim tam ziadne nebezpecenstvo a mala je rada, ze je so mnou.

rimmel
10. lis 2009

moimn ale kde! :D on ledva sedi! 🙂 myslela som to tak ze ked sa rozplace a musim ho zobrat na ruky a daco s nim ist robit lebo tak aj zvykne 🙂

dagina sorry :D :D

momin
10. lis 2009

taky mam problem s nekteryma slovickama.... 😀

dagina
10. lis 2009

Mywiel, tak to máš dobrý. Naše malá vydrží ve stoličce jen taktak na jídlo a už se dere dolů, div že pásy nepřerve 😅 . Prostě každý dítě je jiné.

jana.sun
10. lis 2009

Dagi, Maty taky chodí spát takto pozdě, a to kolikrát jdu ještě v tu hodinu žehlit, takže pak už fakt jen postel (bez sexu) 😲 😲 😲

jana.sun
10. lis 2009

Momi, tak to riskni, šak mamka to zvládne, když se sama nabízí a nemusí to být samo každý víkend - jen aspon občas 😉 (a ne zrovna když máš MS) 😝 😝 😝

mywiel
10. lis 2009

Nasa chodi o 21 ale niekedy pri nej manzel musi aj 30 minut byt kym zaspi... 😅

momin
10. lis 2009

No skusim neco vymyslet. Ale podle me by mel tako veci delat partner. pozvat me nekam na veceri...atd....

rimmel
10. lis 2009

ale mozno on skusal 7 mesiacov a ty nic.........je rad na tebe 😉

dagina
10. lis 2009

Bihan, před těhu jsem též brala HA, a žádnou nechuť jsem rozhodně neměla. Za to teď v tom je prostě ta neskutečná únava a možná i kojení?!

momin
10. lis 2009

Hmm rimmel to je fakt..... 😔

jana.sun
10. lis 2009

Momi, on asi nevymyslí a nezařídí, aby si tvoje mamka vzala DAnielka -to musíš zařídit ty 😉 a pak se třeba přítel chytne? 😉 😉 😉

momin
10. lis 2009

Noo ted mam tyden na to neco mymyslet. (MS 😎 ) tak snad to vyjde...

Strana