Šestiměsíční cestovatelka po posteli
Ahoja, potřebovala bych radu. Máme klasickou dětskou postýlku Gulliver z IKEA a extrémně pohyblivou šestiměsiční holčičku. V noci se mi neustále v postýlce mele, přetáčí z bříška na záda i ze zad na bříško, nacpe se až ke šprušlím a začne fňukat, protože jí to brání v dalším (zamýšleném) pohybu. Já jsem hned samozřejmě vzhůru, musím jí od šprušlí odtáhnout a jít si zase lehnout. Tohle se děje klidně i desetkrát za noc, takže já se vlastně vůbec nevyspím a už fakt padám na hubu (tak dvakrát ji ještě k tomu musím nakojit). Mám ještě starší dcerku, které jsou dva a čtvrt, do toho pracuju a už fakt nevím, kde mám brát sílu.
Napadá vás nějaké řešení? Je mi jasné, že úplně nejlepší by bylo, kdybych jí pořídila letiště se žbrdlením, ale na to nemáme prostor 🙂 Neexistují třeba nějaké trojhránkové mantinely, které by z postýlky udělaly trochu U-rampu? Aby se zkrátka nemohla natlačit na ty šprušle.
Starší dcerka spí jak dudek už od miminka celou noc, takže tohle vůbec neznám a o to víc jsem šílená.
Díky.
@yvarp Díky za reakci 🙂 To by bylo sice fajn, ale asi pro menší miminko, pro moje potřeby je to příliš kolmé a navíc skrze polštářky vůbec není vidět. A ona už samozřejmě vidět chce, je jí půl roka...
Tak ji kupte jako mantinel pleteny “cop” uvidi z postylky a pritom se nebude bouchat do hlavy. Ja mam doma taky cestovatele a mame tohle a spokojenost 🙂
@brookmichaela bezva, zkusím se podívat, to by možná mohlo být dobré 🙂 Díky za radu!
Malý se tlačil na jednu stranu ke špryclím, tak jsem srolovala osušku a byl klid....

@sudylichozrout a co polstarkovy mantinel?