Silné krvácení třetí týden po porodu. Nemáte něco podobného?

strasidelko
29. lis 2019

Ahojky všem mám na vás dotaz.
Jsem už čtvrtý týden po porodu a týden krvacim celkem silné. Byla jsem na kontrole v porodnici už po třetí a závěr je ze jsou v děloze drobné ocistky ale nikdo mi na to nic nedal.
Ty krve je celkem dost a jde ze mne jen jasné červená krev bez ocistku. Nemáte někdo něco podobného. Nevím co už více delat.

jironymou
29. lis 2019

@strasidelko Ja to mela stejne snad pul roku.Myslela jsem, ze vykrvacim... ale pak se to vratilo do normalu...

slunickovm
29. lis 2019

@strasidelko já jsem krvacela po druhém porodu cca 10tydnu a velmi silne. Na gynde mo řekla, ze je vše v pořádku. Pak to z ničeho nic přestalo.

merope
29. lis 2019

Nezačala jsi nějak víc kojit? Já se nějak v této době rozkojila a tím se začne vyplavovat víc oxytocinu (či čeho) a zatahovat víc děloha a víc krvácet. Taky mě to vyděsilo a ptala jsem se na to doktorky v nemocnici (kde jsem byla kvůli jizvě).

katka_nedo
3. pro 2019

@strasidelko Ja mela zbytky placenty.Nakonec mi ten kus odesel pred mesicem,coz bylo 3mesice po porodu🤷‍♀️🤦‍♀️

strasidelko
autor
4. pro 2019

@katka_nedo aha. Já jdu zítra na gyndu se poradit. Nechce se mi na kyretaz protože je to celková narkoza a já kdysi měla problémy se sedickem jako dítě při narkoza asi v deseti letech a tak mám z toho strach. Piju kontryhel atd ale porad ze mě nic nevyšlo.

katka_nedo
4. pro 2019

@strasidelko Ja taky nebyla.Ale jako nechapu,ze si toho u porodu nevsimly ty zenskyze chybi takovej kus

strasidelko
autor
4. pro 2019

@katka_nedo no to je dnešní zdravotnictví.
Já už bych Nikdy nesla na Bulovku. Samy strašný zážitek a neochota. Přišla jsem si ze je obtěžují. Už jsem rodila a ještě mě poslali s věcmi ať si je odnesu sama pritelovi. Prý ještě nerodite. No a jak to dopadlo. Nedosla jsem už pak ani par metru a do deseti minut byla malá venku a to v přípravné. Nestihla jsem to ani na porodni sál. A ani přítel nestihl porod. Takže bulovka nikdy víc.