Sirup Sedalia - pomohl vám?

ajurka
11. črc 2015

Ahoj, můj 16 měsíční syn, nikdy nespal dobře.. a ted poslední dobou se budí co hodku a řve.... Kojím... možná je to i tím, že se často budí.. chtěla bych ho i odstavit.. ale on je závyslák... pokud nedostane prso řve a řve... chtěla bych se zeptat zda byl někdo na tom stejně a tyto homeo pomohli... děkuji

luciksima
11. črc 2015

naše malá je též velký nespavec a bohužel u nás sedailie nepomohla :-/ u nás zabrali až homeo přímo na míru od homeopatičky..

ajurka
autor
11. črc 2015

😕

17mirka
11. črc 2015

Synovi v 16 měsících pomohla homeopatika Stramonium CH15 každý večer 5 kuliček před spaním a od druhého dne spal. Sedalia mu taky pomáhla ale stramonium bylo lepší vybrali jsme balení a další už nemusel od té doby spí celou noc.

janamal37
11. črc 2015

Homeo Sedalia NEpomohly,naopak,bylo to jeste horsi☹.Taky mam nespavce a hyperaktivistu,jsem znicena,ale uz relativne smirena, stejne nevim,kde bych ho reklamovala..☹.Synek ma 18 mesicu a vstava mi ve 4 rano a to uz je uspech,vstaval i ve 2 a budival se po pul hodine. Pevne nervy preju..

nonnni
12. črc 2015

...u nas take Sedalia bez efektu, pomohl az cas...ted ji bude sedm a uz spi treba do sesti, i pul sedme se obcas podari a v noci se nebudi, pokud nema spatny sen tedy, uz od jejich asi peti let. Pevne nervy preji.

ululul
12. črc 2015

Taky mam chronickeho nespavce, dcera 15 m. Nepomaha nic :P

cell
12. črc 2015

nepomohl, koupila jsem snad vše, vč. Pediakidu, byla jsem s ní u homeopata, dostaly jsme Belladonu a nic nic nic. Nakonec pomohla knížka "Každé dítě může dobře spát" - lze stáhnout na uložto, ale jakákoli změna ji rozhodí.
Přeju hodně sil!!!

melodygirl
12. črc 2015

@ajurka sedalia je příliš univerzální polykonponent, a mám zkušenost, že spíš nezabírá. Nám pomohlo Stramonium ve vyšším ředění, ale chce to důkladný rozbor konkrétního dítěte, aby mohl zkušený homeopat určit správné homeopatikum. Co sedí jednomu, nezabírá druhému na tentýž problém, je tam souhra dalších faktorů - obrazu konkrétního člověka

janamal37
12. črc 2015

@cell Já už tu knihu louskám.. ale nikde tam není modelová situace, která by seděla na mého synka: Když jde spát v 20, budí se od 24 á hodinu a vzbudí se ve 4. Když jde spát ve 22, budí se taky od 24 a vzbudí se ve 2-3..🙂. Na to jsou prostě kniha i můj rozum krátký..🙂. Všude jsou popsány modelové situace logické.. čím později ulehne, tím déle spí.. u nás to prostě nefunguje.. P*O*M*O*C !!! Holky, jestli někdo víte, sem s tím 🙂!!!

cell
12. črc 2015

@janamal37 : a jak usíná? co děláš, když se budí?

janamal37
12. črc 2015

@cell Špatně usíná, no 🙂. Neumí usnout v postýlce sám, musím ho uspávat, držet za ruku, dělat. Ale za ten rok a půl už jsme měli různé stereotypy, vždycky jsem se jeho rytmu přizpůsobovala já, což asi taky není dobře ☹. Zkoušela jsem tu metodu odejít a přijít za 3-5-7 minut, ale řval tak vehementně, že se mu rozjela laryngitida 🙂 ☹. To byl zatím můj první a poslední pokus. Od malička vůbec nechce spát v postýlce☹. Když se budí-domlouvám, dyndám, pštím, přemlouvám, podávám dudlík, nad ránem dávám už ze zoufalství mlíko-tím ho občas ještě k půlhodince spaní ukecám 🙂. Je to malý terorista a já jsem úplně vyřízená. Ale vím, že je to i moje vina, měla bych být striktní a přísná asi. Doteď jsme bydleli u hodně hlučné silnice, kde začínal katastrofální provoz denně ve 4 hodiny a to ho možná naučilo tak blbě vstávat, kdejaký zvuk ho vzbudí.. bylo to tak od narození. teď jsme přestěhovaní.. jenže on už si to asi neodvykne ☹. Ale jinak ty špatné návyky.. nevím, jestli to jde ještě odnaučit..

melodygirl
12. črc 2015

@janamal37 hlavně si nesyp popel na hlavu. Hlavně to není tvá vina. Já tu knihu tedy neznám, ale je zřejmě pasovaná na děti nevymykajicí se průměru. Myslím, že máš více dráždivé dítě, příčiny mohou být různé. Já si to zažila sebe svou dcerou, která se budila od 4 měsíců na počátku noci první dvě hodiny po 15 minutách, pak po hodině až dvou. Přes den spala od 4 měsíce jednou, od roku a půl vůbec. Uspavani bylo každý den s šíleným hodinovým řevem, pak se přidaly v noci i hodinové kriky při probuzení a pak věkem noční děsy, ty trvaly třeba hodinu než se probrala do reality a mohla usnout dál. Moje mateřská byly galeje, měla jsem pak poruchy spánku i já a musela je léčit. Ale jen co se podařilo najít vhodnou léčbu, tak se vše začalo upravovat, s tím, že ve svých 3,5 letech prospi 12 hodin noc s dvojím probuzením. Já kdybych praktikovala všechny možné metody dle knih, tak bych tomu moc nepomohla. Dochazela jsem tedy k dětské psycholožce, ale to pomáhalo spíš mě to zvládat, než aby se naučila spát dcera. Hlavně za mé je dobré vždy u dítěte být, když se v noci probudí, nenechat ho vyřvat bez matčiny přítomnosti. Nechat ho plakat, příliš nemluvit, nic nevysvetlovat. Jen tak být poblíž a nabídnout třeba dudlík, nebo lahvičku do čajem, nebo prso.