icon

Skoro 4měsíční dítě nepapá, nechce spinkat

kristynalac
22. pro 2016

Ahoj potřebovala bych poradit můj malý má necelé 4 mesice a odmítá mi papat (je na UM) a to i když mu kruči v bříšku. V noci mi ve 2 měsících spal klidně v k7se 4-5 hodin a teď mi sotva spí 2-3 hodinky. Zkoušela jsem měnit i značku UM tak jak mi to poradila doktorka snažím se i prikrmovat dávám mu přednídávky. A noc jsem dnes koupila od Hami kasicku na dobrou noc. Tak jsem zvědavá jak to zabere. Máte někdo s tím zkušenosti?? ☺

Strana
z2
astyna
23. pro 2016

Tak me mama predcasnpu soli zpusobila oslabenou aortu, to je jen priklad. Syna prikrmuju od 5.mesice,kdy jsem mela pocit,ze mu umele mleko nestaci. Nikam nespechej, to skrundani muzou byt taky plyny,jako kdyz mas prujem,taky ti urcite tak divne kruci v brise. Neumerne ho zatezujes. Davej jen umele mleko.

aiva01
23. pro 2016

@kristynalac ... tak poslouchej doktorku co ti radi a nechod pro rady na MK, kdyz se ti nelibi co ti v dobre vire radi holky tady. Nebo taky davej tu vodu s moukou..

naste
23. pro 2016

@kristynalac ona se nedávala voda s moukou, ale než se začala dávat kaše, tak se uvařila z mouky a vody kašička, která se potom přidávala do mléka na zahuštění. Já osobně bych ti radila, aby jsi se radila s doktorkou , která tvé dítě zná a nějak to spolu vyřešily.

soyevita
25. pro 2016

Všude píší NE DŘÍVE ,NEŽ OD UKONČENÉHO 4.měsíce.Asi to nějaký důvod má,proč mají pít jen mléko...
Miminko zakladatelky už bude mít ve 4měsících pomalu všechny druhy příkrmů za sebou.A v plných dávkách,ne postupně a po lžičkách,aby si střevo zvykalo.
Nějak se mi nechce věřit,že tohle doporučil nějaký lékař

lajla
25. pro 2016

@balet ze by v nemocnici poradili hm...co treba ryzova nebo obilna mleka...se nedivim ze ty umeliny nechtela...cim vic specialni mliko tim vetsi smrad a pachut...je to velka skoda. To ze ji chutna...se nedivim..ale vubec tento krok nebyl dobry pro jeji budouci zdravi a traveni...aspon ted byste mela s ni najet na vice setrici stravu...verte ze moje deti by sporadaly veci...co jim chutna...ale maji smulu protoze to neni pro ne dobre
Ad zakladatelka...jejiho ditete je mi hluboce lito. Musi dost trpet a neverim ze nema z tech mismasu bolesti...
....to co detem davame zkraje ma veliky vyznam do budoucna...tak nechapu proc to nekdo muze podelat tak zkraje...neverim ze toto doporucila mudra...bud se ani nepodivala do karty na vek ditete nebo je to celkove nejaka reznice
Moje holcicka taky nejedla. Skoro vubec ...byla drobounka ale vubec me nenapadlo ji necim takovym a tak brzo ublizovat

Strana
z2