icon

Spací pytel pro miminko. Odkdy použít a jak dítě do pytle obléct?

erinkakyja
2. bře 2025

Dobrý den, mám několik dotazů na spaní ve spacím pytly
1.v jakém věku můžeme dát miminko do spacího pytle?
(Moji maličké jsou teď dva a půl měsíce a už se docela vrkoší v zavinovačce tak se bojím aby to na sebe nějak v noci nehodila nebo tak)
2. Jak se miminko do pytle musí obléct? Nebo se tam dává nahé s plínou?
3. Popřípadě doporučíte mi nějakou dobrou značku prosím na internetu jich je mraky a vůbec nevim který by byl dobrý děkuji 😇😇💪

fouskovi
2. bře 2025

@erinkakyja my ve spacím měli jen overalek nebo body a polodupky a starší v něm byl od cca 2 měsíce, záleží jak teplý budete mít a jaké máte teplo doma

fouskovi
2. bře 2025

@erinkakyja jinak my používali z Kiku a vyhovoval nám

verunnaj
2. bře 2025

Moje malá je v mém od příchodu z porodnice, ted ji je 7 měsíců ☺️ dávám overal a ponožky a jinak mam více ,,výhřevností”, ted mame sleepee ale za tu cenu mi uplne nevyhovují, za me h&m a F&F nejlepší. Kupuju na V. bazaru 🙂

verunnaj
2. bře 2025

A beru vždy velikostně větsi než ma pyžko, kvůli pohodlí 🙂

radkazenklava
2. bře 2025

Obě děti v zimním období spaly v pytli. Měli jsme Sleepee a Natulino. Dvouleťak má i dneska akorát s nohavicemi. Starší měl do 2,5 let.

kokoska29
2. bře 2025

@erinkakyja dcera spí v pytli od narození do teď (2roky) Akorát kolem roku jsme vyměnili klasický za pytel s nožičkami. Má na sobě normálně pyžamo (overal) a na tom pytel. V létě mušelínový, v zimě teplý. Teď má Albero mio a za tu cenu super 🙂

Vždy jj beru větší, ať ji nikde neškrtí. Akorát u úplného miminka je potřeba si dát pozor aby nebyl moc volný otvor kolem krku ať miminku "nesklouzne" hlavička dovnitř.

Každopádně za mě pytel ideál, pod peřinou vydrží vždy tak dvě minuty než se odkope 🙈😀

felis
2. bře 2025

Ahoj, značku už si nepamatuji, dceři je 17 let, ale spala v pytli od 3 mesicu cca. Teď jsem těhotná a zas to udělám stejne. Do pytle jsem ji davala dupačky a la overal. Velikostně mela vetsi a ničemu to nevadilo.

erinkakyja
autor
2. bře 2025

@verunnaj dobry den, a prosim kdyz tedy koupím ten z HaM a v ložnici mame cca 22-23stupňu tak dam jen overalek na spani? A pak ještě přikryji nebo opravdu stačí ten pytel?🙏

verunnaj
2. bře 2025

@erinkakyja stačí ten pytel, 22 je na spánek docela dost, ten pytel jak je v něm to dítko uzavřené, si tam udělá teplíčko 🙂

erinkakyja
autor
2. bře 2025

@verunnaj dobře tak my teplotu torošku ubereme děkuji 😇 a myslíte že teď když nosí body 62-68 tak vzít ale pytel 74?🤔

verunnaj
2. bře 2025

@erinkakyja určitě, ono z něj mimko nevypadne a aspoň bude moci pokopat nožkami 🙂

erinkakyja
autor
2. bře 2025

@verunnaj no spíš sem myslela aby nedala hlavičku do něj🤔

verunnaj
3. bře 2025

@erinkakyja to by musela protáhnout obě ruce zpátky dovnitr, když nebude mít velikost 92 tak v klidu, fakt o velikost větší než bodýno, je to bezpečné

erinkakyja
autor
3. bře 2025

@verunnaj děkuji vám moc 😇😇

verunnaj
3. bře 2025

@erinkakyja není za co☺️

erinkakyja
autor
3. bře 2025

@verunnaj prosím prosím ještě dotaz a máte pod hlavičkou pak nějaký polštářek nebo ne? My tak jakoby nemáme nic jen růžek té zavinovačky🤔🤔

fouskovi
3. bře 2025

@erinkakyja já měla pod hlavičkou plinku

verunnaj
4. bře 2025

@erinkakyja nic, polštář není bezpečný pro takhle malé dítě 🙂

erinkakyja
autor
4. bře 2025

@verunnaj děkuji vám moc 😇🙏