Spací pytel pro miminko. Odkdy použít a jak dítě do pytle obléct?
Dobrý den, mám několik dotazů na spaní ve spacím pytly
1.v jakém věku můžeme dát miminko do spacího pytle?
(Moji maličké jsou teď dva a půl měsíce a už se docela vrkoší v zavinovačce tak se bojím aby to na sebe nějak v noci nehodila nebo tak)
2. Jak se miminko do pytle musí obléct? Nebo se tam dává nahé s plínou?
3. Popřípadě doporučíte mi nějakou dobrou značku prosím na internetu jich je mraky a vůbec nevim který by byl dobrý děkuji 😇😇💪
@erinkakyja jinak my používali z Kiku a vyhovoval nám
Moje malá je v mém od příchodu z porodnice, ted ji je 7 měsíců ☺️ dávám overal a ponožky a jinak mam více ,,výhřevností”, ted mame sleepee ale za tu cenu mi uplne nevyhovují, za me h&m a F&F nejlepší. Kupuju na V. bazaru 🙂
A beru vždy velikostně větsi než ma pyžko, kvůli pohodlí 🙂
Obě děti v zimním období spaly v pytli. Měli jsme Sleepee a Natulino. Dvouleťak má i dneska akorát s nohavicemi. Starší měl do 2,5 let.
@erinkakyja dcera spí v pytli od narození do teď (2roky) Akorát kolem roku jsme vyměnili klasický za pytel s nožičkami. Má na sobě normálně pyžamo (overal) a na tom pytel. V létě mušelínový, v zimě teplý. Teď má Albero mio a za tu cenu super 🙂
Vždy jj beru větší, ať ji nikde neškrtí. Akorát u úplného miminka je potřeba si dát pozor aby nebyl moc volný otvor kolem krku ať miminku "nesklouzne" hlavička dovnitř.
Každopádně za mě pytel ideál, pod peřinou vydrží vždy tak dvě minuty než se odkope 🙈😀
Ahoj, značku už si nepamatuji, dceři je 17 let, ale spala v pytli od 3 mesicu cca. Teď jsem těhotná a zas to udělám stejne. Do pytle jsem ji davala dupačky a la overal. Velikostně mela vetsi a ničemu to nevadilo.
@verunnaj dobry den, a prosim kdyz tedy koupím ten z HaM a v ložnici mame cca 22-23stupňu tak dam jen overalek na spani? A pak ještě přikryji nebo opravdu stačí ten pytel?🙏
@erinkakyja stačí ten pytel, 22 je na spánek docela dost, ten pytel jak je v něm to dítko uzavřené, si tam udělá teplíčko 🙂
@verunnaj dobře tak my teplotu torošku ubereme děkuji 😇 a myslíte že teď když nosí body 62-68 tak vzít ale pytel 74?🤔
@erinkakyja určitě, ono z něj mimko nevypadne a aspoň bude moci pokopat nožkami 🙂
@verunnaj no spíš sem myslela aby nedala hlavičku do něj🤔
@erinkakyja to by musela protáhnout obě ruce zpátky dovnitr, když nebude mít velikost 92 tak v klidu, fakt o velikost větší než bodýno, je to bezpečné
@verunnaj děkuji vám moc 😇😇
@erinkakyja není za co☺️
@verunnaj prosím prosím ještě dotaz a máte pod hlavičkou pak nějaký polštářek nebo ne? My tak jakoby nemáme nic jen růžek té zavinovačky🤔🤔
@erinkakyja já měla pod hlavičkou plinku
@erinkakyja nic, polštář není bezpečný pro takhle malé dítě 🙂
@verunnaj děkuji vám moc 😇🙏

@erinkakyja my ve spacím měli jen overalek nebo body a polodupky a starší v něm byl od cca 2 měsíce, záleží jak teplý budete mít a jaké máte teplo doma