icon

Spánek v nosítku. Poradíte, prosím?

5. bře 2025

Ahojte, jdu si trochu postezovat a " poplakat". Dcera 9 M spíš jen v nositku pres den a je neodlozitelna. Mám k tomu staršího 4 roky. Vždy když jsme šli ven, staršího jsem na chvíli zabava ji uspala a pak v nejake more a poklidu jsem si s ním dokazala venku hrát, zatím co dcera spala. S prichodem tepleho počasí prisla i zmena spánku asi..protože venku ji to najednou trvá hodinu, a spí se jí špatne, budi se a pak nemuze usnout..zatím mé ale volá syn a chce mou pozornost, hrát si apod.. No jsem z toho nestastna jelikož na hezké počasí čekáme tak dlouho a když je tu, tak co? Budu muset uspavat jen doma nebo jak?😅🤦‍♀️no ani mé nehne..ale mrzí mé to. Kdyby spala v kočárku muzu ji aspon nekde potom postavit než se vyspi a hrát si se starším..ale nechce tam být ani když nespí... Uklidnuju se tím,že venku dává jen 30min, ale i tak.. Když proste jsme sami bez manžela tak je to tezke s tím spaním.. Ale i tak by bylo fajn občas, kdyby jsme mohli být Nekdy jen tri..at si nás syn užije oba naraz..rodina poblíž není, takže hlídání na chvíli nehrozi. Mel to nekdo podobne? Kdy se vám podarilo aby dite spalo v kočárku a jak jste zvládli tyhle casy?

kakba
5. bře 2025

Druhe dite jsem mela rok urvany. Bez nositka jsem nefungovala. Byla prevazne v nem. Takze vsechno jsem delala sni na brichu. To jedine totiz jakstaks pomahalo, aby nervala. V noci mi spala taky jen na brichu. Nauc se s tim zit a prijmi to. Jednou to prejde.

elesse
5. bře 2025

Taky druha spala jen v satku nebo nositku pres den… kolem roku to uz nebylo urdzitelny, naucila jsem ji na kocarek s Rockitem.

autor
5. bře 2025

@kakba nevadilo by mi to, syn spal zase vecne na prsu a venku ne.. Jde mi o to, že vidím jak mé syn porad hodne potrebuje a když není na blízku manžel a ja se mu nemuzu venovat..tak mé to trápí..vim, nikdy uz nebude mit 100%, ale ten spánek její v kočárku, postýlce, nám mohl dát čas spolu se synem.. Ale vím, nic než prijmout to mi asi nezbude

kakba
5. bře 2025

Vsak mej dite v nositku a venuj se starsimu.