Spánek v pokojíčku. Od kolika let?
Ahoj maminky, chci se zeptat, od kolika let necháváte své deti spát samotné v pokojíčku? 👶 Dekuji za odpovědi 😊
@puhelin ne já už jsem si zvykla vstávat k němu, pokoj má hned vedle. Ale vážně se vyspím mnohem líp, když jsme odděleni a nebudime se každým pohybem.
@me_druhe_ja my když tam měli postýlku, tak se v ložnici nedalo ani hnout, lezla jsem z postele jak z tanku 🤣
@puhelin no já fakt nemyslela kdysi jako za věku středověku :D já myslím když jsem byla malá já 🙂 nebo mi sourozenci. No takže to je vlastně o pohodlnosti :D 🙂 no každopádně chápu,každý to má jinak a nemá cenu to dál řešit. 🙂 Ať si to má každý podle svého uvážení
@martaskaaa Jestli to malemu nebylo pohodlne, pak neni co resit.
@dendasubaristka Proc stredovek? Takhle to bylo jeste mezi 1. a 2. valkou.
Proc bych si to nemohla ulehcit? Jini zase davaji detem dudlik, lahev, tim si to taky ulehcuji.
@puhelin tím středověkem jsem to chtěla odlehčit,byl to vtip. Nevadí.
@dendasubaristka Vsak ano, je to pro me ulehceni. Kazdy si to ulehcuje podle sveho uvazeni a moznosti. Deti jsou v klidu, neplacou, nevolaji me dlouho. Staci zamrucet nebo se pritulit. Nebudi se vzajemne a nebudi ani manzela, ktery denne v 5 vstava.. Malemu se klubou 3 zuby, tak se trapi bolesti a na to je kojeni lek. To mi spolecne spani hodne ulehcuje.

Dostala postylku k druhym narozeninam, ale skoro kazdy den nad ranem prijde k nam 🙂