Spaní přes den. Kdy jste přešli na jeden spánek?
Kdy Vaše dítko/dítka přešla na jeden spánek přes den a jak to probíhalo? Díky za zkušenosti. Nevím, jestli máme jen tak rozhozené rytmy, nebo jestli se už přenastavuje (14 měsíců).
Starší kolem 14m, vyplynulo to samo (nejdřív usínal kolem 11 a postupně se posunul na 13, což je do teď 13-13-:30, je mu 3 a čtvrt). Mladsi po 11m, ale to se přiznám,že jsem ji k tomu tlačila já, protože jak jsou jen o 15m, tak jsem potřebovala, aby spali stejně. 😀 protože to spala dopoledne ona, po obědě on, pak zas ona a celej den jsme se nikam nedostali. 😀
Malej teď má 14 měsíců a většinou už máme jeden spánek. Láme se to už tak poslední dva měsíce, když hodně brzy vstane, má ještě dva, ale fakt už výjimečně.
13 m
U nás se preslo na jeden spánek už tak v 7 měsících a od 15 měsíců nespi přes den vubec
Cca v 16m.. najednou už nechtěla dopoledne usínat a když,tak o hodinu později než dřív a to by už nevycházelo s odpo spánkem a následnou večerkou.. pak asi 14 dní spala dopo třeba dvakrát v týdnu a teď už tak měsíc spí jednou.
Moje dvojcata v 8 mesicich. Neskutecne brzo 😅 komplet prestaly spat pres den ve 2 letech a 5 mesicich. Kazde dite je jine a nemusis na vas rytmus prijit hned napoprve nebo napodruhe. Zkus, co vam vyhovuje vsem, a kdyztak to pozmen.
Dopolední spánek si syn sám zrušil ve 4 měsících, odpoledne přestal spát ve 20 měsících. Mohla jsem se snažit jakkoliv, ale prostě přes den nespal 🤷🏻♀️ je od mala nespavec, ale zase přes noc spí cca 10hod a to mu prostě stačí.
V 6-7m přešli oba na jeden spánek max 1h,v 18m nechtěli spát vůbec,nenutila jsem,nechávala jsem to na nich, důležité bylo,že v 10 večer nelítali v bytě,že se jim nechce spát,chodili spát brzo,když nespali přes den
@dzejnyy v podstatě až ve dvou letech. A i teď si někdy zdřímne dvakrát, když má náročnější den. Nutno napsat, že chodí spát mezi 8-9 a vstává mezi 6-8

Taky kolem roku. Ale obcas si schrupne jeste odpoledne - nejcasteji, kdyz se jede nekam autem. 🙂