icon

Spaní přes den. Kdy jste přešli na jeden spánek?

dzejnyy
6. bře 2013

Kdy Vaše dítko/dítka přešla na jeden spánek přes den a jak to probíhalo? Díky za zkušenosti. Nevím, jestli máme jen tak rozhozené rytmy, nebo jestli se už přenastavuje (14 měsíců).

Strana
z2
vonrataj
14. bře 2023

Taky kolem roku. Ale obcas si schrupne jeste odpoledne - nejcasteji, kdyz se jede nekam autem. 🙂

me_druhe_ja
14. bře 2023

Starší kolem 14m, vyplynulo to samo (nejdřív usínal kolem 11 a postupně se posunul na 13, což je do teď 13-13-:30, je mu 3 a čtvrt). Mladsi po 11m, ale to se přiznám,že jsem ji k tomu tlačila já, protože jak jsou jen o 15m, tak jsem potřebovala, aby spali stejně. 😀 protože to spala dopoledne ona, po obědě on, pak zas ona a celej den jsme se nikam nedostali. 😀

valelinka
14. bře 2023

Malej teď má 14 měsíců a většinou už máme jeden spánek. Láme se to už tak poslední dva měsíce, když hodně brzy vstane, má ještě dva, ale fakt už výjimečně.

sylvka
14. bře 2023

13 m

mishulka92
14. bře 2023

U nás se preslo na jeden spánek už tak v 7 měsících a od 15 měsíců nespi přes den vubec

miaelle90
14. bře 2023

@dzejnyy v 8 měsících

mata2hari
14. bře 2023

Cca v 16m.. najednou už nechtěla dopoledne usínat a když,tak o hodinu později než dřív a to by už nevycházelo s odpo spánkem a následnou večerkou.. pak asi 14 dní spala dopo třeba dvakrát v týdnu a teď už tak měsíc spí jednou.

lennus
14. bře 2023

@dzejnyy Od roku u obou. Od půl dopo a odpo, postupně to tak nějak vyplynulo. Od tří už nespaly vůbec, starší od 2,5 a něco už meně.

evawest
14. bře 2023

Moje dvojcata v 8 mesicich. Neskutecne brzo 😅 komplet prestaly spat pres den ve 2 letech a 5 mesicich. Kazde dite je jine a nemusis na vas rytmus prijit hned napoprve nebo napodruhe. Zkus, co vam vyhovuje vsem, a kdyztak to pozmen.

nellinka123
14. bře 2023

Dopolední spánek si syn sám zrušil ve 4 měsících, odpoledne přestal spát ve 20 měsících. Mohla jsem se snažit jakkoliv, ale prostě přes den nespal 🤷🏻‍♀️ je od mala nespavec, ale zase přes noc spí cca 10hod a to mu prostě stačí.

veronikav31
14. bře 2023

V 6-7m přešli oba na jeden spánek max 1h,v 18m nechtěli spát vůbec,nenutila jsem,nechávala jsem to na nich, důležité bylo,že v 10 večer nelítali v bytě,že se jim nechce spát,chodili spát brzo,když nespali přes den

evaajksner
14. bře 2023

@dzejnyy v podstatě až ve dvou letech. A i teď si někdy zdřímne dvakrát, když má náročnější den. Nutno napsat, že chodí spát mezi 8-9 a vstává mezi 6-8

dzejnyy
autor
14. bře 2023

@kecupka66 mým dětem je už 9 a 11 let 😂 Dotaz je cca 10 let starý 🙊

nanienka
14. bře 2023

@dzejnyy U nás cca v roce- při uspávání řvala, že nechce a déle mi ji trvalo uspat než pak samotný spánek 😅 Nadšená jsem samozřejmě nebyla 😁

skarma007
14. bře 2023

@dzejnyy od 12 měsíců. Přes den spi cca 3h. Teď jí je 17 měsíců a někdy nespí vůbec...

kecupka66
16. bře 2023

@dzejnyy tak to se omlouvám, ale na hlavní stránce se tohle téma objevilo, coby nové...na data se opravdu nedívám 😄

Strana
z2