Spánkový denní režim u 8měsíčního dítěte
Ahoj , vim ze je těchto temat tady spousty ale rada bych se zeptala jaky mate spánkovy denní rezim u 8. Mes deti ? Vetsinou maminky uvádějí ze jim deti vstávají tak mezi 5-6 ale mala se budi kolem 8 a spí celou noc a chodi spát v 20 hod . Vim ze kazde dite je individuální ale rikam si jestli uz ji neodbourat dopolední spánek . Mam pocit ze po obědě uz málo spí . Max hodku . Ale rikam si jestli neni brzy ? Všude pisou az kolem roka .
To jak jsem Terce ted odbourala to dopolední spani tak musím zaklepat ze to zatim funguje . Vstává mezi 7:30-8 a vydrží do těch 11-11:30 . To dam oběd a jsem spát a ty dve hodinky spí . A pak si da pul
Hodku od 16:30-17 a pak jde spát v 8 ty 3,5 hod vzduchu je Max takže je akorat unavena takže vecer usina ted hezky . Ale kdyz jdeme kolem 16:30 a jsme venku v kocare tak do 18:30 tak jak nema tu aktivitu tak to usinani je ted taky bída . Jak je starsi uz se potrebuje trochu Unavit . Jinak ji ulozim a za pul hodiny zjistím ze nespí ale cuca snurku od mantinelu a směje se na me jakoze ja nebudu spát 🙂))
@mialagia klasika . Mala to občas ma taky treba dva dny a pak ji to přejde . Ja teda nejsem zastánce vyrvavavi metody ale kdyz vidim ze se vzteka tak ji hned z postylky neberu . Zeď docela fungovalo ze ji tam dam tu malou hadrovou panenku ji to zábavi ja odejdu takže toho si ani nevšimne a usne . A spis mi tohle dela přes sen sem tam . No a kdyz jsme u našich treba na 13 dni to je konec přes den . Jak vi ze jsou tam lidi tak se ji nechce spát vubec . Proste jak říkáte zvědavka az na pusu hlavne ze uz ji skoro padá hlava 🙂

@gnozka mno přesně.. Je to masakr ty vedra, nejde jít na procházku, takže přes den míň spí a řádí a večer už je mooc, teď před chvílí teprv odpadla hurá😇