icon

Špatné spaní u 4měsíčního miminka

Spánek u 4 měsíčního miminka

kratkaanickaemail
autor
3. pro 2016

Dobrý večer, mám syna 4.měsíce (2.prosince) najednou z ničeho nic špatně usíná a v noci se budí klidně i po hodině. (předtím spinkal celou noc bez kojení a uspávání bylo taky v klidu) teď ho nakojím po hodině je vzhůru a řev tak mu dám prso a u toho usne. Po poradě jsem mu začala dávat večer Sunar +prso ale vůbec se nic nezměnilo takže jsem si řekla že hladem to asi nebude. Prdy to taky nejsou. Postýlku jsem si dala přímo k posteli aby měl pořád můj kontakt, ale to nepomáhá. Už si nevím rady jsem hrozně unavená a nemám sílu ☹ Miluju svého syna ale jsem pak hodně protivná a nechci aby to odnášel. tak prosím jestli někdo má nějakou radu budu strašně moc ráda když se semnou podělí.

fifina86
3. pro 2016

Je to obdobi a prejdete to ;) (vyzkouseno na 2detech).

cheetah_
3. pro 2016

@kratkaanickaemail Postýlku klidně nechte u postele, ale malého přestěhujte k sobě. Spěte spolu, vyspíte se oba líp. Vleže se dá výborně kojit. Taky jsem u prvního nevěřila a prochodila bezesné noci s prckem v náručí. Druhý spal se mnou a oběma nám to prospělo. Miminko roste, co fungovalo před týdnem, je dnes jinak a za týden se zase změní - už si uvědomuje, že má mámu, a chce být s ní. Však ono ho to zase přejde, užívejte si, dokud se chce mazlit 🙂

luckaamilan
3. pro 2016

Nam velmi pomahalo a pomaze ze od poobedia uz

luckaamilan
3. pro 2016

Omylom odoslane skor...
Nam pomahalo a pomaha ked sme uz poobede doma,ziadne poobedne navstevy,ziadne velke aktivity,podnety. syn sa krasne ukludni, zrelaxuje a spi kludne cez noc.

ladyhacek
3. pro 2016

Za mě zuby - kamarádka měli zub už ve 3,5m my v 5m a třeba konkrétně stoličky nám rostli min 3 měsíce. podívej se do pusinky - měla by být nateklé a zarudlé dásně.

Ale jak to tu padlo - může to být potřeba tebe, období... po mé zkušensotí bych dítě do psotele nebrala - teˇdmám 20m snya který beze mě neusne já s ním spím špatně protože je po měna rostahuje se takže na 20 cm se nevyspím. Příští rok jdu do práce a jsem zvědavá jak to budeme dělat 🙂. Když tak bych pořídila - pokud nemáte. Postýlku se sundávaním celého bodku a šoupla jí k posteli 🙂

kaci11
4. pro 2016

Nedoporucuju spani s ditetem. Vlastni zkusenost. Pak jsem stezi ucila spat sama v pokojiku. A ted co je druhe je to jeste zarlivost. Ten se mnou spi a ona nemuze. Starsi je 3,5 roku. Je to peklo. Kolikrat spim ma podlaze vedle jeji postele. Myslim si,ze je to obdobi a nebo zuby. My meli prvni zub jeste mu nebyli mladsimu 4 mesice. Ted v 9 mesicich mame 8 zubu a asi se derou dalsi pac noci nespim. Preju hodne sil a at se to brzo zlepsi.😃

hafika
4. pro 2016

@kaci11 Hele, a proč by s tebou nemohli spát v posteli oba? Takhle jsem třeba staršího nechala spát se mnou a dvojčaty a on sám pak další noc spal v pokojíčku, pretože ho sestry nebudily. A od roka dvojčat se mnou spali v ložnici všichni tři, dost to vše uklidnilo. A za rok se pak všichni spolu přestěhovali do pokojíčku. A třeba když jsou děti nemocné, tak spí u nás v ložnici a pak se bez problémů stěhují zpátky do svého.

kaci11
4. pro 2016

@hafika protoze se budily a ve finale nebyl vyspany nikdo. A uz vubec ne kdyz jsou nemocny. Malej spi a dcery dostane kasel a v tu ranu je malej vzhuru. Kdyz je nemocna tak jsem s ni pokojiku a kdyz je potreba jdu k malemu. Spim na etapy ale je to lepsi nez aby jsem nespala celou noc.