Spí vaše půlroční miminko na umělém mléku celou noc?
Jak spí Vaše miminka, které jsou na UM a mají už 6 měsíců? 🤔😁 Zvládnou spát celou noc bez mlíka?
Syn, ikdyž byl kojený do 4 měsíců, tak mi spinkal klidně 6-8hodin v kuse. Co je na UM, tak se to nezměnilo. Jsou noci (chodí spinkat do 19.hodiny), kdy se probudí ve 2 ráno a někdy až v 5 - je mu 16 měsíců. A ve spánku je asi po mně - já spala i 10 hodin v kuse :D
Nám už od měsíce spal celou noc - v pět jsme dali spát a vzbudil se v 6 ráno.
Dcera prakticky od narození ma um už od začátku mlíko 1x za noc cca mezi 2.-4. ranní. Podařilo se odbourat až v 18m. Teď je jí 21m a chodí spát mezi 19:30-20 a vstává mezi 5. a 6. 🙈 někdy chce mlíko už před 5.a to se stane, že třeba ještě na chvilku usne.
Vůbec od 4 měsíce to bylo peklo, v půl roce ještě horší peklo 😀 neuměl a neumí usnout nijak jinak, než v kočárku za neustáleho houpání, na noc teda jakštakš zvládá už postýlku ale už má 1rok. Nevím kde vzali to, že dítě na UM prospí celou noc. Naopak...v tom 4-5 měsíci se to ještě dalo, protože sem ještě i kojila, takže byl v noci napojenej na prsu a spali sme snad líp, jak když potom byl jen na UM
Tak vidím, že co dítko to originál 😁🤔😆 takže jen vydržet, ono se to časem snad zlepší
Obě dvě děti od narození na UM a oba dva nespavci 🤣.
Dcera na UM spala od 4 měsíců celou noc. Syn také na UM spal od 10 měsíců
Syn spal už asi v měsíci skoro celou noc (22 - 5), kolem 3 měsíců začal spát opravdu celou noc (19:30 - 5), jenže s příkrmy začal v noci poplakávat a vydrželo mu to do půl roku. On spal, já ne 🙈 Ale na UM se budil až v těch 5 ráno, dřív nechtěl.
Dcera skoro od narození na UM v noci do 3 měsíců MM( spíš chtěla ten kontakt), budila do půl roku 2x za noc. Od půl roku 1x ale byla nespavec a i v půl roku do cca 10-11 měsíců vydržela i 2 hod vzhůru a mohla jsem se stavět na hlavu. Kolem Vánoc 12 měsíce se to až zlepšilo a vydržela spát od 19:30 do 5:30-6 bez mlíka. Teď jak je teplo se občas vzbudí, tak ji udělám jen 120ml . Ale je to spíš období ve vlnách. Momentálně zase nechce spát. Vzbudí se mezi 2-3 ráno a je vyspana, usne po přemlouvání kolem 4 hod a vstává 5:30-6 hod už natvrdo. Hlavně potřebuje furt semnou kontakt, takže aby jsme se obě vyspali tak spíme spolu v posteli. Už se těším až přijde den od malá zalehne a bez probuzení se vzbudí třeba v 7🙏🤣. Dceři je rok a půl
Zlepsi neboj. Mala od 4 mesicu uz vynechavala nocni kojeni. Ale zase prvni dva mesice nespala vubec to byly 20kou intervaly. Pozdeji se uplne odstavila sama a na UM to mela uplne stejne jako pri kojeni. Vecere houpy houpy a spat do rana. Pak zacaly rust zuby nejhorsi to bylo kolem 12-14 mesic to jsem zase nespali vubec. A ted se zase prekalibrovala a spinka v 19 mesicich celou noc a k tomu jeden spanek pres den. Vydrz! Myslim ze to ve vice mesicich v noci ani tak neni o hladu ale spis pocit potreby mamy, sny, zuby …..
Obě děti v podstatě od narození na UM, dcera se budila na mléko skoro do roku a půl (většinou kolem 11 večer a pak kolem 4 ráno), syn má půl roku a už spí celou noc, usne kolem 8 večer a budí se před 7 ráno. Samozřejmě je mi jasné, že se to může brzy změnit 😄 do 1-2 měsíců se budil prostě co 3-4 hodiny, i v noci, navíc jsem musela spát s ním, těsně vedle něho, držet ručičku, jenže postel jsme měli malou, tak než jsme koupili větší, spala jsem s ním v obýváku na gauči 😄

Malej je na UM téměř od narození a celou noc vydržel spát až cca v 15ti mes.