Spinkání v ložnici přes den. Od kdy jste dávali?

nika110818
24. srp 2021

Ahoj, jakou mate zkusenost? Od kdy jste davali miminko spinkat do postylky v loznici/pokojicku i pres den a nebylo uz pres den na spinkani pri vas napr. v obyvaku? Nemuze to nejak narusit nocni spani, kdyz doted bylo zvykle na postylku jen v noci? Dekuji.

michaela666
24. srp 2021

Hned jak jsem ji zvládla odložit do postýlky a nevzbudit ( cca 5 týden). Dcera je díky tomu naučená i na provozní ruch v domácnosti. Je pravdou, že v ložnici spí během dne déle. Nechávám otevřené dveře, ví že jsme někde poblíž. Hlavně máme v ložnici i přes léto chladněji, takže lepší než obývák s kuchyní dohromady, kde je teplo od vaření.

glk
Autor odpověď smazal
Zobraz
treasurka
24. srp 2021

Já mám třítýdenní, a dávám jí do postýlky na noc a přes den po kojení, když je tuhá. Ony si naše děti takhle přes den vždycky zvykly na ty svoje časy denního spánku. Nejdřív dopo a po-o, pak zůstalo jen po-o. S večerním usínáním nám to nic neudělalo.

glk
24. srp 2021

@nika110818 já malého dávám spinkat od začátku do ložnice a mám otevřené dveře. Má 11 týdnů.

95newmommy2020
24. srp 2021

Do pulroka mu bylo úplně jedno kde je. Jestli spal v postylce v pokojicku, v obýváku, v ložnici v posteli nebo na mě v nositku. Pak už jsme spali jen v ložnici. A jinak nejvíc spal v ložnici jelikož jsem si chodila taky hajnout. 😄😄😄 Tak jsme se krasne vyspinkali oba. Teď je mu 19 měsíců a spime všichni spolu v ložnici. Do 7 měsíce spal sám v noci v pokojicku. Bylo mu to fakt úplně buřt. Já byla klidnější skrz monitor dechu, do ložnice se nám postylka nevešla. Kdyby jo, tak je to nejlepší. Ale ted zpetne bych spala od začátku dohromady. Je to ten nejkrásnější pocit ❤️❤️❤️

me_druhe_ja
24. srp 2021

Mezi 3-4 měsícem.

veroniqess
25. srp 2021

Po třech měsících a na noční spánek to vliv nemělo 😊

nika110818
autor
25. srp 2021

Dekuji vsem za odpoved. Ja slysela i nazor, ze mimco by melo spat pres den u nas, napr. v obyvaku nebo kuchyni, aby si zvyklo na zvuky v domacnosti. Ale to mi prijde, ze kdyz ho to budi, je to kontraproduktivni.

luckamiksova
26. srp 2021

Dokud mu nevadil provozní hluk to bylo tak do 4 měsíce, pak už spal v klidu v ložnici abych ho nebudila... Takové to zvykani na ruch, když spí, jsem vždycky považovala za nerespektujici chování vůči dítěti. Mě se taky nelíbí kdybych spala a někdo se kolem mě normálně bavil atd.. Třeba můj táta to tak dělá s nejmladší ségrou, normálně u ní sedí třeba ve třech lidech, jde normálně TV, svítí se atd a ona spí hned vedle nich, i večer.. Hrozný nerespekt podle mě