icon

Sprej proti bubákům a nočním děsům. Máte zkušenost?

zuzan88
22. led 2020

Ahoj holky, máte některá zkušenost se sprejem proti bubákům a nočním děsům od Eurony?

michalusenka
22. led 2020

spíš mrkni ve skupince eurony na fb....

rebe
22. led 2020

Zkušenost nemám, ale podle složení obsahuje aromata a syntetické konzervanty, to není zrovna nic, co by děti měly vdechovat. Jinak je to jen olejíček z meduňky, levandule a citronové trávy, tak to mi přijde logičtější koupit přírodní esenciální oleje. Pokud tedy věříš, že to může pomoci proti špatným snům...

michalusenka
22. led 2020

já tomuhle moc nevěřím a to se mi dcera budí s řevem....zkouseli jsme i ocisteni domu ale po case mam pocit ze se to zas vratilo.... holt uklidnim, dam vycurat, prinejhorsim jde zrovna za nami do loznice.....pred spanim rikame i modlitbicku Andelicku muj straznicku a vysvetlili jsme ze ji ochranuje pred zlymi sny a vsim zlym

jane46
22. led 2020

Koupila bych rozprasovac, polepila at se diteti libi, naplnila vodou, kapla medunku, levanduli a je to 😉 A pridala trochu placebo efektu "Vyzeneme bubaky"

pavlajc
22. led 2020

Máme doma. Ale nepomohlo. Syn se stejně boji a neusina sám.

not_blond
22. led 2020

Na jakém principu to funguje?

pajamo
22. led 2020

To samé prodává dm, má to spíš psychologický efekt než nějaký jiný.

te_reza
22. led 2020

Máme to z dm, je to k prdu. Když rozprášíš vodu s efektivní pohádkou, bude to úplně stejný 😀

marketanova
22. led 2020

To vůbec neznám, není dobré mít v místnosti aspoň nějaké malé světýlko nebo svíčky?

levandule_k
22. led 2020

Kdysi jsem četla, na tohle je dobrý eukalyptus, že čistí prostor od negativní energie...ale je to trochu ezoterika...

zuzan88
autor
23. led 2020

Děkuji za názory. Já to tam teď zahlédla v katalogu, tak mě zajímalo jestli to je k něčemu dobré 🙂

widowblack
23. led 2020

@zuzan88 já udělala dceři po domácku - jak piší holky - rozprašovač - ozdobit ho , vonný olej s vodou a placebo za cenu vonného oleje 😉 nám to docela pomáhalo

ivis314
6. lis 2020

Ahoj holky, je tady někdo, kdo by rád zkusil? Kdyžtak mi písněte, ráda pošlu vzorečky🙂 Mějte se krásně 🙂