Stejný biorytmus miminka jako v těhotenství. Projevují se vaše miminka stejně?

16. čer 2022

Ahoj, zajímalo by mě, jestli se vaše dětičky projevují stejně, nebo podobně, jako když byli ještě v bříšku.

martulka88
16. čer 2022

V bříšku akčňák v reálu "máchal" ručičkama a nožičkama ❤️ A čím je starší (4měs), tak je víc akční ☺️ A je to úžasné pozorovat ☺️

areh
16. čer 2022

Starší se mi po narození v noci budil stejně jako když v bříšku. S mladším jsem to nepozorovala. To jsem vstávala i ke staršímu a všechno jsem zaspala 😂

daasqua
16. čer 2022

Taky mě to zajímalo (a psala jsem kdysi podobný dotaz)... Dcera byla vždy v bříšku spáč, ani doktoři na kontrolách ji neprobudili, prostě chrněla. Po narození skoro pořád spala, pomalu se ani nechtěla kojit (tak jsem krmila odstříkáváním, protože ani LP ji na kojení neuměly probudit, uspávalo ji to). Obecně byla vždy více spavá a klidnější, nyní ve 4 usne i při hluku a na jakémkoli povrchu. Ale taky se umí dost rozdovádět, skáče všude, leze po všem, je pohybově šikovná. Je zajímavé, že byla v poloze PPHL 2 (záda k zádům) a je levák, nevím, zda to souvisí, že si vybrala tuhle o dost méně obvyklou polohu.
Syn v bříšku řádil, při kontrolách u doktorů se pral s UTZ špachtlí, malý bojovníček. Jako miminko spal tak nějak průměrně, nestěžovala jsem si. Je akorát citlivý na hluk, ten ho snadno probudí (podle toho, v jaké je spánkové fázi), v tom je stejný jako já, já potřebuji naprosté ticho a tmu. Chová se více jako kluk, je víc nebojácný a důraznější, ale celkem "hodný", jiní kluci jsou torpéda, on je spíš zvědavec. Je pravák (prý se to pozná až po 3r, ale ono je to docela poznat i teď), v břiše byl v klasické PPHL1.
Jinak oba jsou sovy jako já a manžel, oba hodně řádili v bříšku třeba kolem 22 hod.

ivetkafek18
16. čer 2022

Ne. V brisku porad 24/7 kopala hazela se. Po narozeni jenom spala porad do 3 mesicu. Takze bylo to presne naopak

mishka87
16. čer 2022

Kluk mě v noci nenechal moc spát. Buď kopal a nebo se protahoval, když se mu nelíbilo, že ležím na jedné straně. Přes dopoledne pak spal a pohyby jsem cítila většinou až později odpoledne. Po narození se probouzel pravidelně co 3 hodiny na jídlo a od půl roka spal od 22h do 6h ráno, takže hodné dítko.

jjasmina
16. čer 2022

no to vůůůůbec, v břichu jsem o ní nevěděla ani až na zvraceni do 8 mes, ale když se narodila, 1,5r nespala pořádně..