icon

Syn vstává v 5. Co s tím?

neomenia
15. únor 2021

Dvouletý syn vstává už několik měsíců v 5 hodin ráno. Narušuje to chod celé rodiny. Většinou to odnese chudák manžel, že s ním vstane, ale syn pořád mluví a dělá hluk, takže o nich stejně vím a už nespím. Někdy bohužel se mu podaří vzbudit i starší dceru, která je v první třídě a potřebuji, aby se kvalitně vyspala. A my kvůli tomu už si večer ani nepopovidame, protože jdem brzy spát, abychom se vyspali ( chápu, že jsou lidi, co chodí spát v 11 a vstávají v 5,
, ale mě 6 hodin nestačí). Syn je asi po mě, prý v tomto věku jsem také vstávala tak brzo. A moje máma to vzala jako fakt a vstávala se mnou. My to těžce nezvladame, oba si rádi ráno prispime ( teda když pracujeme, vstáváme brzy, ale nejak normálně, kolem sedmé) ale toto je děs prostě. Dá se to nějak preucit?
Mám pocit, že si to potom dospava po obědě, spí někdy i 2 - 2.5 hodin. A večer chodí spát kolem 20 hodin. Co s tím? Zkrátit odpolední spaní se bojím, myslím, že by pak vyváděl. On je jinak hodně vztekly a a naladovy, je to trochu náročnější dítě, někdy celý den poslouchám, jak se mu pořád něco nelíbí a to je o nervy, tak jsem ráda vlastně, že je od něj chvíli pokoj. . Dcera byla zlatá, spala i do osmi ráno, byla s ní prima domluva. Ale jo, beru, každé dítě je jiné, ale toto je moc, to vstávání. Máte typ, co s tím? Nebo je šance na změnu?

Strana
z2
jironymou1
16. únor 2021

@vladienka nebudte vztahovacna 🤦‍♀️ Nebylo to myslene, ze ma nekdo zlobive nebo hodne deti.U nas nikomu z kamaradu deti tahle nespi a rohodne nejsou zlobive nebo hodne.Naopak maji uzasne deti.Mozna lepsi nez ty nase 2 "péra" 😂

Strana
z2