Únava a děti
Dobrý den maminky,prosím o radu nebo názor,zkušenost. Mám doma 3 a půl letou dceru ,ale stále se v noci probouzí,brečí,knourá,volá na mě,asi se jí jen něco zdá nebo nevím,ale jsem u ní 3x za noc,nebo přijde s peřinou k nám a spí snami,což je problem protože mame malou manželskou postel,jen jeden a půl lůžka a i když tam spím jen s manželem tak sem rano zlamaná,nevyspala,protože manžel chrape,je natisklí na mě.Ale nejvíc mě děsí,že se nam ma v Dubnu narodit druhé mimčo a ja se hrozně bojím,že s tehle nevyspalosti nebudu moc ani pořadně kojit,už kvuli te postele která ma blbé opíraní budu muset chodit kojit do obývaku na gauč,nevím jak to všechno dam a co stím dělat.
@lucijenkaa my spíme na paletách, máme "letiště" přes 200cm, takže jsme koupili cca za 600 palety a jednu matraci navíc. Po narození třetího dítěte byl o mě v noci velký zájem u ostatních dětí, když už jsem nemohla vstát vyčerpáním, prostě si přilehly a bylo. Ale vždycky ráno jsem jim řekla, že je to výjimečně, jinak budou mít protivnou mámu z nevyspání. Tak k tomu přistupujeme dodnes. Nejstarší nechodí už vůbec, mladší syn jen když má noční můry a nejmladší spí s námi v ložnici. Palety máme v úrovni matrace dětské postýlky, takže ráno, když se malý probudí, vytáhnu bočnici a může rovnou přelézt k nám do postele, kde ještě spolu poleháváme, nebo když už jsou starší děti vzhůru, nejmladší jde za nimi si hrát.
@lucienkaa no my neměli po kom dědit, v rodině ani po sousedech nikdo neměl děti, to až po porodu se to postupně sešlo, a tak jsem na prvního syna musela koupit úplně všechno, kočárek s autosedačkou, oblečení, látkovou výbavu plenek, kosmetiku atd. Takže ta desítka prostě padla. Odsávačky, chůvičky atd jsem prostě neměla 😉
Ale nedivím se, postel to prostě chce. To je jako nemít pračku 😉

@letadlo13 Ano už manžel koukal,na něco co by chrapaní zabranilo,jinak nekupuji drahe věci a už vůbec ne několikrat,kupuji jako u dcery z bazarku ,to stačí ,když je to jak nove,tak to koupím.Za 10tis výbavička by pro nas byl už fakt luxus :D jen odsavačku koupím novou