Uspáváte dítě v kočárku doma bez balkonu?
Maminky chci se zeptat
syn (10m) mi spí jen v kočárku, doma přes den je uspávání katastrofa a spí tak 20min, a venku vydrží i dvě hodiny, lítám ven každý den dopoledne i odpoledne, tak mě napadlo uspáváte někdo v kočárku doma? balkon nemám, ale napadlo mě vzít starý kočár domů a uspávat ho v něm u otevřeného okna, ale než se s tím budu tahat do 3 patra tak bych chtěla vědět jestli to někdo tak dělá a funguje to :D děkuji
U nás to tak fungovalo. Uspala jsem v kočárku buď na balkóně nebo v pokoji, dle počasí (na balkón nám svítilo, takže v létě bylo lépe na druhé straně v bytě v pokoji), nechala spát tam. Do postýlky se na denní spánek stěhoval až později.
U nás tohle nefungovalo - starší dcera spala pouze v pohybujícím se kočáru, takže balkon nebo byt nepřicházel v úvahu.
Asi neporadím, máme opačný problém. Syn v kočárku nespí od narození (je stejně starý jako tvůj) max. 20 min. Spinká jedině v postýlce , klidně 2 h. Ale kočárek máme spíš jen na popojíždění a to mě mrzí.. ale co vím od kámošek, je to normální, uspávat i doma v kočárku.. 🙂 tak to zkus a možná to zafunguje.
Ano, uspávala jsem doma na chodbě. U otevřených dveří a okna, pak jsem je zavřela a nechala spát. Bydlíme sice v domě se zahradou, ale vždycky jako zákon schválnosti buď spustili hlášení obecního úřadu nebo chytl amok sousedovic pes nebo zrovna jezdila kolem dodávka a řvala něco typu výkup kožešin a bylo po spánku. Na chodbě to byla jistota.
@cherie24 výkup kožešin 😃😃😃 taky když večer uspávám začne někdo chodit po chodbě což ho probudí nebo chytne amok náš pes takže úplně rozumím🙂)
@terel tak je fajn že spí v postýlce protože u nás absolutně postýlka ne, ale asi by mě to mrzelo víc než kočárek přece jenom jít se projít a vyčistit si hlavu má procházce zatímco spí je fajn , ale ne každý den když mrzne a prší no😌
U nás fungovalo, já jsem i sundala pak korbičku, kdyby se vzbudil, aby nevypadl 🙈
Klidne bych ho takto uspavala doma v kocarku. Ja mela doma primo jeden kocar na balkon. Protoze tak do roka mi syn nechtel spat doma v postylce. Nebo jako i by slal,ale spal chvilku a v kocarku spal dlouho 😀 Ja pak nic neudelala doma,kdyz jsem vozila kocarek venku po dobu jeho spanku dopo i odpo. Bohuzel nemame vytah a bydlime ve 3.patre bez vytahu,tak neslo venku uspat a pak jen nekde zaparkovat kocarek.
Já jsem měla také doma starý kočár pak jsem tahala na horu o sporťak . Hodně se nám vyplatil pak při růstu zubů kdy nechtel spát v noci sv postýlce a brečel tak usnul vždy v kočárku.
Jasně, nemit i doma jeden starší kočárek, tak přijdu o nervy, nebo o záda. U nás fungovalo, syn byl dost houpací. A jednou jsem ho obalamutila, oblikla jakoby ven a nechala spát u otevřeného okna. Vydržel asi půlhodiny. Jinak hodnekrat pomohlo s ním chodit a houpat a usnul. Nedala jsem na druhý kočárek dopustit.
Urcite to zkus.kup si naky stary kocar jen do bytu.dcera taky usne jen v kocarku,ale mame barak,takze uspavam na terase.

Ano, taky jsem tak dělala. U nás teda hlavně v období, kdy dělali naproti fasády (kvůli hluku a prachu). Dcera také spala hlavně v kočárku. Cca kolem 1,5 roku začala spát v posteli. Tak jsem pak zase změnila kočár za postel 😊