Váha. Co myslíte?
Dobrý den mám 3mesicni holčičku a měří 65cm a má 7800g ...přijde mi to normální na výšku ale doktorka říká zeoc nabývá na vaze ..byly je u doktorky 22.7. a měla 63cm a 6900g a 5.8 měla 65cm a7800g .. a je na UM od narození a porodní váha byla 3640g...

@zuzik3010 tak pro zajimavost sem se musela podivat do ockovaku starsi dcery protoze byla stejny typ "obtloustleho" miminka...ve 4mesicich mela 63/7400 takze tak nejak.podobne jak vase...nikdy sem to extra neresila...ted jsou ji 4 r. a je naprosto ok normalni dite (velikostne teda odpovida 5-6ti letym ale to protoze je fakt vysoka a ja I muz jsme vysoci)
V UM sa sice nevyznam, ale skoro kilo za dva tyzdne je faaakt hodne, ubrala by som z jedla ak nebude plakat
@siocka pracuju s informacema, ktere jsi napsala, pokud je pises nepresne, pak je to samozrejme jinak.
Ciste matematicky z uvedenych udaju: vek 0: 2.5kg; vek 3m: 6.2kg; rozdil 3.7kg, a to je na mesic 1.23kg
Dost odlisne od toho, co pises vyse...
Jinak mensi deti casto pribiraji rychleji, aby to dohnaly
@zuzita15 v pořádku. Uvedla jsem v původním příspěvku porodní váhu. I tak si myslím, že by snižovat dávku neměla. Dítě by mělo vypít 1/6 své váhy. V tomto případě by to mělo být 1,3 l mléka. Pokud pije 6x denně, tak jedna dávka je 216 ml. Říká se, že nad 1 l UM by se mělo začít s příkrmy, tady je brzy, takže bych na jejím místě zůstala na stejné dávce um, aby dítě nemělo hlad. Kdyby tak přibral můj kojenec, taky bych mu prso neodmítla. Chápu, že při um to jde regulovat častěji, ale jen píší svůj názor

@zuzik3010
me 180ml na 3m dite prijde strasne moc...