Vezmou nám do letadla autosedačku?
Můžete mi poradit. příští rok se chystáme do zahraničí k sestře, poletíme letadle. Budem tam jezdit jejim autem, myslíte že nám vemou do letadla tu velkou autosedačku???díky

•
3. srp 2011@luthien.k Každé dítě je jiné a ne vždy má náladu jakou potřebujeme 😉 . Asi jsme zatím měli štěstí. Letěli jsme čtyřikrát a dobrý. Letos ji poprvé bere k moři babička s dědou, tak jen doufám, že si nevytáhnou Černého Petra oni 😉
0
@luthien.k to je taky maso. na madeiru 12h :-S
je pravda,ze vek 1-2r je na letani absolutne nejhorsi. ja jsem rekla,ze nejdriv poletim s malym az mu bude 2,5. jelikoz tedka je v texasu pres 40C,tak nastesti poletime az na podzim-ufff 😃 zkusim to nadhodit mudre ten diazepam,ale nevim nevim. ona neni zastancem chemie (atb dava az kdyz je faakt nutne) tak nevim jestli me nesprdne,at sme radsi doma,kdyz je kluk zivej :-N
mas pravdu,ze nam sedacku muzou vzit tady a na dalsim letu (predpokladam,ze poletime pidiletadylkem,kde bude pilot za plentou 8-( :-N tak tam mi ji treba nevezmou...chjo. praveze zpatky letime pres noc,tak jsem myslela,ze se tam vyspi. protoze si nedovedu predstavit,ze spi na nas :-S
@mahulka75 doufam,ze mas pravdu,ze nas prdola prekvapi 🙂 muj plan je,ze ho v praze pred odletem ''utahame'' a pak snad bude klidny,ale aby zase nebyl jeste vic rozdovadeny :-|
ksakru to je dilema :-N
ale mockrat diky za rady,sice mame jeste casu,ale ja uz panikarim ted :-N
je pravda,ze vek 1-2r je na letani absolutne nejhorsi. ja jsem rekla,ze nejdriv poletim s malym az mu bude 2,5. jelikoz tedka je v texasu pres 40C,tak nastesti poletime az na podzim-ufff 😃 zkusim to nadhodit mudre ten diazepam,ale nevim nevim. ona neni zastancem chemie (atb dava az kdyz je faakt nutne) tak nevim jestli me nesprdne,at sme radsi doma,kdyz je kluk zivej :-N
mas pravdu,ze nam sedacku muzou vzit tady a na dalsim letu (predpokladam,ze poletime pidiletadylkem,kde bude pilot za plentou 8-( :-N tak tam mi ji treba nevezmou...chjo. praveze zpatky letime pres noc,tak jsem myslela,ze se tam vyspi. protoze si nedovedu predstavit,ze spi na nas :-S
@mahulka75 doufam,ze mas pravdu,ze nas prdola prekvapi 🙂 muj plan je,ze ho v praze pred odletem ''utahame'' a pak snad bude klidny,ale aby zase nebyl jeste vic rozdovadeny :-|
ksakru to je dilema :-N
ale mockrat diky za rady,sice mame jeste casu,ale ja uz panikarim ted :-N
@mamkamarketa , kdybysme si nevymysleli jet s německou cestovkou, tak to bude kratší (z Prahy 🙂) Pak si m. myslel, že to bude lepší s přestupem, že se víc zabaví a já myslím, že to bylo ještě horší. No jsme poučení, nicméně se dvěma jen tak někam nepoletíme, letos bude jiný pokus - Chorvatsko autem 😃
Proč by Tě mudra sprdla? Obzvlášť pokud třeba jedete za rodinou...? Ono se dětem nedá přizpůsobit úplně vždy úplně vše....
Proč by Tě mudra sprdla? Obzvlášť pokud třeba jedete za rodinou...? Ono se dětem nedá přizpůsobit úplně vždy úplně vše....
@luthien.k to je pravda,ze letime za manzelovou rodinou-je z texasu. sice by bylo vyhodnejsi,aby oni prileteli sem,ale vzhledem k poctu strycku,sourozencu,sestrenic,bratrancu a synovcu to je nemozne :-N
zkusim to,ale nevim jestli mi vyhovi,ale za pokus nic nedam 😉
chorvatsko autem pres noc podle me bude ok,obzvlaste,kdyz pojede jen nekam na sever 🙂 kam mate namireno?
zkusim to,ale nevim jestli mi vyhovi,ale za pokus nic nedam 😉
chorvatsko autem pres noc podle me bude ok,obzvlaste,kdyz pojede jen nekam na sever 🙂 kam mate namireno?
@mamkamarketa , no vidíš, to je přece rozumný důvod, proč takhle cestovat 😉 Tak pozdravujte exprezidenta 😃
Jojo, přes noc pojedeme, máme domluveno, že klidně v šest ráno se můžeme ubytovat, takže to bude snad dobrý - no dobrý - děti (doufám) vyspinkané a my grogy :-N 😃 Jedeme do Vodice, není to úplně na severu, ale kamarádi tam už byli 2x a jedeme s nima, takže to je další pojistka, kdyby se něco dělo, že má kdo pohlídat děti atd.
Jojo, přes noc pojedeme, máme domluveno, že klidně v šest ráno se můžeme ubytovat, takže to bude snad dobrý - no dobrý - děti (doufám) vyspinkané a my grogy :-N 😃 Jedeme do Vodice, není to úplně na severu, ale kamarádi tam už byli 2x a jedeme s nima, takže to je další pojistka, kdyby se něco dělo, že má kdo pohlídat děti atd.
Začni psát odpověď...

Odešli