Ze dne na den nejí ze lžičky

hapovab
27. čer 2016

Mala dostala v patek vysoke horecky,ktere mela i v sobotu,samozrejme nechtela jist tak jsem jen kojila.V nedeli uz teploty ustoupily, ale stale neji,jakmile vidi lzicku s jidlem, tak se zacne vztekat a nedostanu do ni nic.Neji ani sama z misticky ani kasi z flasky,jedine co sni jsou kukuricne krupky a mimi susenky,takze problem v krku nebo v pusince nebude.Nevim proc nic nechce,zacinam z toho byt nervozni, je ji 12m.Predtim jedla normalne.

luj89
27. čer 2016

Řekla bych, že prostě jen nemá chuť k jídlu, jako většina nemocných lidí 🙂. Možná jí vadí teplá jídla. Zkusila bych ji dát do ručičky jablko nebo prostě něco ne-teplého.

hapovab
autor
27. čer 2016

@luj89 nechce ani banan,kdyz ji dam misticku at si teda ji sama tak taky nechce.

korvasova
27. čer 2016

A nebyla teď očkovaná?

hapovab
autor
27. čer 2016

@korvasova ne nebyla jen mela dva dny 40 horevky a prujem a v nedeli se hrozne osypal ale teploty uz dneska nem.

lv
27. čer 2016

holky obě jí velmi pěkně, ovšem po nemocech nejí 2týdny. Nechutenství, jí naprosté minimum, 2dny vůbec (myslím ted, když už jsou velké), pak třeba půl suchého rohlíku za den.

panickatlamicka
27. čer 2016

Klid,jestli prochazi rekonvalescenci,je nechut k jidlu bezna. Dulezite je,ze se necha aspon kojit. Zkusila bych ji dat ovocnou kapsicku.

panickatlamicka
27. čer 2016

@lv u nas to same

panickatlamicka
27. čer 2016

@lv ale zajimavy,ze nechutenstvi jd opousti,kdyz koupin nanuky 😀

lv
28. čer 2016

@panickatlamicka člověče u nás ani to ne..ani veleoblíbené mňamky, co dopřejeme jen mimořádně..
/třeba babičky jsou z toho naprosto na zhroucení, právě by podstrojovaly, jak to jde - já jsem v klidu, vím, že hladem neumřou, a i když sní ráno 1/4 rohlíku a dost pije (někdy udělám "šťávu" s glukozou) je to ok./
Navíc jsou macatý, takže mají z čeho brát.