Zelená stolice u kojeného miminka + dokrm Beba. Je to možné?

rezena12
7. únor 2024

Holky je možný aby půlroční miminko mělo zelenou stolici? Kojim a jen večer na noc dostává dokrm beby. Pokud mužů přidám foto. Děkuji

rezena12
autor
Odpověď byla odstraněná
Zobraz
palja
7. únor 2024

@rezena12 dcera měla takovou stolici, když byla nachlazená nebo když jsem já jedla hodně mléčných výrobků. Dr mi poradila na 2 - 3 měsíce vyřadit ze stravy všechno mléčné. Stolice se jí pak upravila na normální žlutou, hlen tam taky měla při nachlazení. A pak jsem postupně zase začala zařazovat mléčné výrobky. Myslím moji stravu při kojení. Dcera neměla vyloženě alergii na bílkovinu kravského mléka, ale trvalo, než si na to zvykla. Takže pak už měla stolici normální.

lenerka1
7. únor 2024

U nás zelená znamenala přemíru mléčného či sacharidů v mojí stravě.

rezena12
autor
7. únor 2024

@lenerka1 a jak jste to řešila? Taky omezením?

lenerka1
7. únor 2024

No vysadila jsem všechno mléčné (dcerce to pomohlo i na zvracení a ekzém, u syna stačilo jen snížit množství) a nedala si k snídani 3 koblihy, ale jednu 🙂 Jak postupně dozrával trávicí systém, tak časem už žádné omezení nebylo třeba.

miryp
7. únor 2024

U našich dětí souvisela zelená stolice s alergií na mléčné bílkoviny. Ale stejně tak to může být o vyšším obsahu železa v tvé stravě a UM či vyšším příjmu laktózy. Je prcek jinak spokojený? Žádné hleny a kyselý zápach stolice, žádné prdy, žádné nespavosti, žádná psychická podrážděnost, žádné vracející se rýmy a kašle, které by svědčily pro alergii?

4formy
7. únor 2024

Me tohle delala u syna prave beba

Zkuste zmenit mleko..

rezena12
autor
8. únor 2024

@4formy a myslíte že i když dostává každý večer ( mám to daně od doktora, 50,60 ml beby jak kdy tak to i tak muže být tím?

4formy
8. únor 2024

@rezena12 muze byt....nas prave beba totalne zabetonovala...😔 A znam vice pripadu.zkuste vazne jine mleko beba nesedne kazdemu.zkuste nutrilon,hipp...a dejte vedet..