Ztraceny výuční list. Co s tím? Lze ho nějak získat zpětně?
Ahoj holky,mám na vás dotaz při stehovani jsem někde ztratila krabici a měla jsem tam všechny dokumenty ze školy a byl tam i vyucni list bohužel nikde krabici nemohu najít a teď ho potrebuji je nějaká moznost jak ho získat zpětně?
@katanovobran Zavolat si do skoly (asi bude nutny tam jet osobne), prokazat se nejakym dokladem a oni vam ho urcite vystavi znovu. Asi jako kopii.
Tak nejak to bylo, resila to sestra asi pred dvema lety.
jak píšou holky, škola ti vystaví opis, jen teď určitě řeš vše nejdřív na dálku, je dost omezený provoz v kancelářích.
@ema90 ja sem tam zkoušela volat a nikdo to nebere jak mají tu distanční výuku tak to zkusím znovu zítra
@katanovobran Řešila jsem před pár lety (o letních prázdninách) - napsat email, vysvětlit co potřebuješ a domluvit termín, kdy se pro kopii zastavíš 😊
@katanovobran zažádej si ve škole o kopii nebo pokud už škola neexistuje, tak existují speciální archivy, ale tam to trvá dlouho 😏
Ahoj, já když jsem volala tak po mě chtěli napsat emal na sekretariát, napsat iniciály+rodné číslo, důvod požadavků, obor a rok ukončení, a adresu kam duplikát poslat a zaplatit poplatek 200,-Kč

@katanovobran Nevim presne, ale zavolala bych do skoly, maji ho jiste v evidenci a mohli by vystavit novy.