Jak zachránit data z disku WD My Passport 2TB, který nejde otevřít?
Čau, odešel mi externí disk WD My Passport 2TB kde mám fotky asi za 10 let, disk se připojí ale nejde otevřít a hlásí chybu, zkoušel jsem Recuva i EaseUS ale bez výsledku, nechce se mi hned dávat několik tisíc za profesionální obnovu, má někdo tip co ještě zkusit doma nebo jestli to už nemá cenu, díky za pomoc
@anonym_autor řešil jsem stejný problém. Pokud je to v záruce (já kupoval u Alzy), tak poradím - pozor, můžou ti nabídnout jen výměnu-ale přijdeš právě o ty data (fotky, faktury, práce atd) nenechej se odbít podporou, nevrtej do toho ani to nedávej někam do servisu/pozbyla by jsi zákonné Záruky. A obnova dat stojí tisíce (okolo 10+ tis). napiš sem a odpovím jak pokračovat.. aby ti to sami "zachránili" data a daly nové zařízení.
@anonym_autor řešil jsem stejný problém. Pokud je to v záruce (já kupoval u Alzy), tak poradím - pozor, můžou ti nabídnout jen výměnu-ale přijdeš právě o ty data (fotky, faktury, práce atd) nenechej se odbít podporou, nevrtej do toho ani to nedávej někam do servisu/pozbyla by jsi zákonné Záruky. A obnova dat stojí tisíce (okolo 10+ tis). napiš sem a odpovím jak pokračovat.. aby ti to sami "zachránili" data a daly nové zařízení.
@amonre zrovna jste se registroval na maminkovske forum a zrovna tam nekdo potrebuje vaši radu jak na zachranu dat, to je nahodicka 😀
Já bych se sama do nějaké záchrany nepouštěla a radši to dala odborníkům, mrkni třeba na datahelp.cz, myslím, že v případě, že se jim nepodaří zachránit data, tak ani nic neplatíš.

Co takhle zkusit lepe tamerene forum, treba zive cz?