Jaké máte zkušenosti s hypoalergenní tzv. HA kojeneckou výživou?

iva_babyclub
30. zář 2015

Zvažovala jste pro své děťátko HA výživu oproti ´´normální´´? Kdo Vám HA výživu doporučil?

yvonneullmann
1. říj 2015

Zkisenosti z me strany nejsou žádné..avšak mam kamaradku která uziva právě vase bezlepkove kase a je nad míru spokojena

billi
1. říj 2015

Ano, zvažovala jsem HA UM pro své syny, protože máme oba s mužem alergii, alergolog nám to nedoporučil, že pokud dítě nemá obtíže, je pro něj lepší, aby se s alergeny setkalo již v kojeneckém věku. Takže oba měli obyčejné mléko.

lexton
1. říj 2015

Máme teď trvale příkrm Beba HA 1. Ale spíš z důvodu, že jsme ji měli i v porodnici a pak se mi to nechtělo měnit, když ji toleruje dobře. Jen tam to berou jako prevenci pro všechny děti, u nás v rodině moc alergií není, jen manžel má na pyly. A s alergeny jinými z jídla se setká i tak přes MM. Jím bez omezení cokoliv.

irenoslava
1. říj 2015

My jsme ji dostávaly v nemocnici takže když jsme přišly domů dávaly jsme také bebu HA. Hlavně jsem měla strach, když koupím jiné že ho nebude papat a pak nebude chtít ani třeba toto, nakonec vše bez problémů

iva_babyclub
autor
1. říj 2015

@irenoslava Irenko, děkuji moc za sdílení vašeho příběhu. Moc ráda slyším, že miminko nemělo problém s přijetím a prospívalo. Je to vždy těžké rozhodnutí a většinou času nerozmyšlenou není nazbyt🙂 Jak dlouho jste na HA zůstali?

veroush
1. říj 2015

MY jsme u malého začínali s HA mlíčkem, kvůli mým alergiím a v půl roce jsme zkusili přejít na ,,normální´´ Bebu a uplně bez problémů....ale v lékárně třeba radili,že není potřeba dávat HA když mimis není přímo na něco alergický,pediatr zase, že to nutné je....člověk je pak na vážkách jak udělat nejlépe 🙂

irenoslava
2. říj 2015

@iva_babyclub mlíčko jsme měly cca do 1 roku