Stačí tyčový vysavač na 4pokojový byt?
Ahoj, máte někdo doma jen tyčový vysavač místo klasického?
Láká mě hlavně kvůli rychlému úklidu, ale bojím se výdrže baterie. Máme 4pokojový byt a nechci ho nabíjet uprostřed vysávání.
Zvládne podle vás tyčový vysavač normálně celý byt, nebo je klasický pořád jistota?
Dysonem kupodivu udělám i celý velký dům. Pokud si tedy nevymyslím, že vysaju extra poctivě sedačku, pod všema postelema atd. Na zběžný úklid stačí jedno nabití. Na vyzkoušení jsme ho brali i domů do bytu 5+1 a taky baterka vystačila. Jinak ho opravdu můžu doporučit, když si ho u nás vyzkoušela mamka, koupila si ho pak do domu taky 🙂
Máme RD a tyčový vysavač mi postačí. Vysávám každý den minimálně jedno patro. Máme teď Etu, od loňského ledna a výdrž baterky je stále na maximu. Předchozí stejný exemplář vydržel 2.5 roku, ale neodešel kvůli baterce. Navíc s tím i vytírám.
Máme i velký, který je tedy i na mokré čištění, takže celkem kolos, ale beru ho minimálně - spíš v případě, že mi chytne "uklizeci amok" 😃 a vysávám vše, vč. skříní atd 😂
Dysonem kupodivu udělám i celý velký dům. Pokud si tedy nevymyslím, že vysaju extra poctivě sedačku, pod všema postelema atd. Na zběžný úklid stačí jedno nabití. Na vyzkoušení jsme ho brali i domů do bytu 5+1 a taky baterka vystačila. Jinak ho opravdu můžu doporučit, když si ho u nás vyzkoušela mamka, koupila si ho pak do domu taky 🙂
@zuzkasim Můžu se zeptat na typ (označení) vysavače? Děkuji
@zuzkasim Můžu se zeptat na typ (označení) vysavače? Děkuji
@atranka Máme Dyson V12 detect Slim. Chtěla jsem lehčí, takže má docela malou nádobku na binec, vysypávám častěji. A řešila jsem i cenu, kvůli tomu jsem nešla do dražšího, i když by možná byl ještě lepší. Ale určitě doporučuji se světlem na tvrdé podlahy🙂

Bohatě mi stačí i na celý dům, ale musíš podle toho vybírat. Třeba takový Dyson sice stojí raketu, ale opravdu vysává (má tah) a baterka není ani po 6 letech používání k.o. ( tchyni u dvou tyčáků baterka vždy brzy degradovala a nejpozději po 3 letech odešla, tak si nakonec taky koupila Dyson)