icon

Mléko Nutrilon 2 (konkrétně Nutrilon Comfort 2)

agatka77
22. čer 2008

ahoj,
prosím o radu.Přecházíme na Nutrilon comfort 2,ale nechápu jaké množství má dítko vypít.Jedničky jsme pili 180ml a na dvojce má dítě vypít jen 120ml.To znamená,že je dvojka daleko sytější a bude mu to stačit? a nebo se dvojka má pít až když mimi papá místo oběda sklenici zeleniny s masem a dvojku má jako dodlábnutí? já jsem z toho nějak jelen.díky moc 😝

janula2008
•
22. čer 2008

Ahoj agatko, jsem na tom úplně stejně, včera jsme s tím začaly. Malá pila nutrilon extra 1 - 180 ml a včra jsem jí koupila nutrilon 2 comfort. Je tam psáno jen 120 ml, tak jsem jí to namíchala, ale bylo to mnohem řídší než ten extra 1. Vypila 120 na jeden hlt a koukala na mě jako kde to vázne 😀 . Tak jsem u toho taky jelen 🙄 .

prada
•
22. čer 2008

Ahoj Agatko, já jsem malou nekojila, takže od 4. měsíce, kdy jsme přešly na comfort dvě jsem zavedla v poledne příkrm. Myslím, že 2 sytější není, ale právě tam je ten jeden příkrm.

Koukni tady-určitě tam budou rady nebo potom někdo určitě poradí.....:

https://www.modrykonik.cz/forum/show.php?vThrea...

prada
•
22. čer 2008

Kromě poledního mlíka jsem menší množství nedávala. Dávala jsem stejné množství jako comfortu 1.

gabinaf
•
23. čer 2008

Ahoj holky,

nutrilon Comfort 2 je pro děti, které už mají 1 - 2 nemléčné příkrmy denně, proto asi to snížené množství. My jsme zavedli příkrmy před 2 měsíci a od té doby už pije o nějakých 250 ml denně míň

lu777
•
23. čer 2008

sytější to podle mě není... dítě se ale víc zasytí právě tím příkrmem.. proto tam je napsáno menší množství

já teda dělám množství stejné.. ale večer má kaši a v poledne zeleninu, takže je zasycený, i když se víc hýbe a tak spálí vlastně víc...
jinak je fakt, že pak pijou vlastně za den míň tekutin, pořád musím nabízet vodu, aby se to naučil

agatka77
autor
•
23. čer 2008

tak jsem volala na Nutrilon lajnu a je to pry takto: ditko ma prechazet na dvojku zaroven se zavadenim zel.prikrmu,nebo kdyz je stale hladove a jednicka mu nestaci.davkovani tam uz neni,pac co ditko to individuum,takze am pit davku,na kterou je zvykle,my treba pijeme ted 180,tak ma pit 180,nebo mu mam zkusit dat o davku mensi,jestli to zkousne 😀 .ta tabulka na krabici,je jen a pouze doporucene redeni mleka a je tam,kolik by melo cca vypit za cely den,ale v davkach,ktere si stanovite vy🙂

lu777
•
23. čer 2008

jj, tak to přesně je 😉

agatka77
autor
•
23. čer 2008

lu: sem vždycky vykulená jak nevim co,když zavádím něco dalšího 😀 .uvidíme,jak to budem pytlikovat a kolik toho piňda vypije

satori11
•
17. říj 2011

Ahoj ženy 🙂 ,prosím o radu.Malému je deset měsíců a kousek a přímo na Nutrilonové piksle je napsáno,že dítko od 10-12měsíců má mít min.500ml mléka na den.Chci se zeptat,zda-li to pokryjete,pakliže máte stejně staré děti.Mě se to zdá totiž strašně moc.Vašík papá krásně,ovoce,zeleninu,jogurty,chlebík s máslem,lučinou,obědy,kaši na dobrou noc,....Je v pořádku,pokud mu dám ráno mlíčko,180ml a pak až večer dalších 180ml,pokud mi přes den krásně všechno bez problému papá?Spí od sedmi večera do sedmi ráno,hlady se nebudí rozhodně.Ptám se na to mlíčko,abych něco nezanedbala.Děkuju za rady.