Příprava UM na cestách, jakým způsobem ji řešíte?
Holky, máme doma 3týdenního prcka, který je na UM. Jakým způsobem řešit přípravu UM na cestách? Máte někdo zkušenost s varnou konvicí do auta nebo řešíte teplou vodou v termosce a mlíčko mícháté z této teplé vody?
Nosila jsem horkou vodu v termosce, kterou jsem měla ještě v termoobalu, aby vydržela déle. Studenou vodu ve flašce a UM v dozičce. Potom jenom smíchala na požadovanou teplotu 🙂
Jak už psaly holky přede mnou, též používáme termosku a to i doma 🙂 Osvědčilo se mi to již u první dcerky, v termosce mi voda vydrží teplá 24h, do lahvičky míchám se studenou vodou z petky a mlíko v zásobníku 🙂
taktéž sem používala termosky, dvě, do jedné převařenou studenou, do druhé horkou převařenou, a to i doma. Vždy sem převařila na noc do obou a pak celý den používala. v pohodě, bylo to rychlé 😉
Ja si většinou dala horkou vodu do lahvičky, to do termoobalu (termosku jsem poridila později), do zasobniku na UM (dava se do lahvicky, pak se jen vysype UM do lahve - super věc) sunarek a pak to vždy smíchala, když byl cas. Je dobře mit v zasobe i studenou vodu, kdyby ta tepla byla ještě moc horka - nas maly nesnasi moc teple věci.

Ahoj, my bereme prevarenou kojeneckou vodu v termosce, aby vydrzela dlouho tepla, a pak jeste v lahvi prevarenou, ale vychladlou, smicham, aby to bylo akorat a pridam UM